scale_1200

До уваги мешканців мікрорайону Червениця (виконано)

Повідомляємо, що бригадою дільниці водопровідної мережі проводяться роботи по підключенню абонентів до новозбудованої мережі по вулиці Грибоєдова, в районі її перехрестя з вулицею Запісочного.

В зв’язку з цим, протягом виконання робіт, буде відсутнє водопостачання в мікрорайоні Червениця, а також в районі вулиць Срібляста, Грибоєдова, Докучаєва, Університетська.

Водопостачання буде відновлено одразу ж після завершення робіт.


З повагою, адміністрація КП «Водоканал м. Ужгорода»

9 коментарі до теми “До уваги мешканців мікрорайону Червениця (виконано)

  1. Та ви замахали…. Франка тут до чого. Кожен другий день без води… скільки можна?

  2. Что вы творите? Это какой-то беспредел!!! Каждый мой день начинается с просмотра вашей страницы, чтобы узнать, нет ли сегодня у вас какого-то ремонта! Где вода на проспекте Свободы? Вы предлагаете мне теперь ходить с шампунем на волосах, пока вы не соизволите воду включить???

  3. Лівий берег яким чином відноситься до Червениці???? Чому знову немає води? Головне оплатіть вчасно, лічильник вчасно перевірте, бо переведуть на норму, а то що води нема не проблема????

  4. Добролюбова не відноситься до Червениці. В чому справа тоді? Де вода?

  5. Шановні споживачі, перебої водопостачання на лівобережній частині міста пов’язані з позаплановим відключенням, зумовленим ліквідацією аварії в районі перехрестя вулиць Грушевського та Перемоги.

    http://voda.uz.ua/?p=14346

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *