ClearWater02

Інформація про відновлення водопостачання

До уваги абонентів КП «Водоканал м. Ужгорода»!

На даний момент завершено основний об’єм робіт по переключенню аварійної ділянки водогону діаметром 630 мм по вулиці Перемоги.

Відновлення роботи системи водопостачання буде здійснюватися з поступовим нарощенням тиску протягом 6-ти годин. В цей період, службою експлуатації водопровідних мереж проводитиметься регулювання запірної арматури з витісненням повітря з мереж та виходом на режим стабільного водопостачання на ранок 15 липня 2016 року.

У період виконання вищезазначених робіт, можлива відсутність води на верхніх поверхах 5-ти поверхової та 9-ти поверхової забудови.

Прохання до споживачів:

• з відновленням водопостачання, по-можливості, пропускати воду через систему змивних бачків, для її швидшого освітлення;
• не вживати воду в сирому вигляді до повного її освітлення.

У разі виникнення аварійних ситуацій, звертайтесь в диспетчерську службу КП «Водоканал м. Ужгорода» за телефонами: (0312) 64-06-56 та (0312) 64-38-55.


З повагою, адміністрація КП «Водоканал м. Ужгорода»

11 коментарі до теми “Інформація про відновлення водопостачання

  1. Доброго дня.

    Підкажіть будь-ласка, чи є інформація про те, коли планується запуск води по вул.Грушевського/вул.8-го березня?

     

  2. Добрый день. Когда вода будет на улице Владимирской , в Новом р-не?

    • Здравствуйте, Александр, Галина и Алина!

      Водоснабжение будет возобновляться с постепенным повышением давления, на протяжении 6-ти часов, как и написано в статье. Когда вода доберется до конкретных районов сказать трудно.

  3. Доброго дня Всім! Шукаю відповідь на питання, яке мене муляє, це хто так організував ремонтні роботи щоб залишити район на 2 дні без каплі води? Та ще героями при цьому бути? Може хтось знає відповідь на це питання, буду дуже вдячна

    • Нормальні люди мали і воду в крані по кілька годин на добу, і мали її звідки взяти. Щоб була вода в таких ситуаціях потрібно хоч іноді піднімати свою 5 точку з стільця біля монітора.

      • Що ж не знала , що мешканці в місті розділяються на ненормальних і нормальних, в нашому районі 2 дні не було і каплі води, дякую за змістовну відповідь

        • Шановна Елизавета, повідомлення про проведення масштабних робіт і, пов’язане з цим, припинення водопостачання протягом 13-14 липня було опубліковане на нашому сайті ще 7 липня. Крім того, про це повідомлялось по телебаченню, в газетах та інших інтернет-ресурсах.
          Завдяки цьому, переважна більшість мешканців районів, де водопостачання було припинено, підготувала запаси питної води та мінімізувала для себе незручності.

  4. Молодці працівники і керівництво Водоканалу! Виконали важливу і необхідну для міста роботу у складних умовах, незважаючи на зливу й блискавки. Вода до нас вже дійшла, чиста й прозора. Успіхів вам і надалі.

    • Доброго дня, Ірина!

      Дякуємо Вам за добре слово!

      Стараємось, зі свого боку, покращувати якість надаваних Вам послуг.

  5. Доброго  дня.   По  вул. Володимирівській  знову відсутня  вода. Повідомте , будь ласка, коли  чекати  появи води.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *