Main

Роз’яснення щодо районів, де вода подаватиметься за графіком, в період з 21 по 23 серпня

В доповнення до повідомлення, про тимчасовий перехід на подачу води за графіком на період проведення планових робіт підрозділом «Закарпатські МЕМ», даємо більш детальне роз’яснення щодо районів, про які йде мова.

За графіком, на протязі вказаного періоду, вода подаватиметься на території ВСІЄЇ лівобережної частини міста (в тому числі, в прилеглих населених пунктах та населених пунктах що відносяться до Коритнянської сільської ради).

Крім того, в частині правобережної частини міста водопостачання також постачатиметься по цьому ж графіку, оскільки вони також забезпечуються питною водою з водозабору «Минай». Це стосується району обмеженого вулицями Митною – Собранецької – Єньківської (в тому числі, районів вулиць Загорської, Івана Франка, Щедріна, Довженка, набережної Незалежності).

Нагадуємо що, на період проведення планових робіт працівниками підрозділу «Закарпатські МЕМ», а саме: з неділі (21 серпня) по вівторок (23 серпня) водопостачання мешканців лівобережної частини міста та населених пунктів, які отримують питну воду з водозабору «Минай», проводитиметься за графіком:

– Зранку – до 9:00
– В обід – з 12:00 по 14:00
– Ввечері – з 17:00


Адміністрація КП «Водоканал м. Ужгород»

5 коментарі до теми “Роз’яснення щодо районів, де вода подаватиметься за графіком, в період з 21 по 23 серпня

  1. Доброго дня.

    Графік графіком, а на Легоцького тече ржава вода. Відтоді як не було 2 дні води в усьому Ужгороді, таке постійно. Доводиться багато води пропускати, шоби вона очистилася. А це зайві витрати, спускаємо воду на вітер. Але основна проблема – чому вода ржава?? Це ж питна вода, ми готуємо, п’ємо. При пранні білі речі брудняться, якшо пустити на них потік води з крана. Вода така дорога, а в результаті подаєте каналізаційну брудну воду. Чому порушуєте санітарні норми? Коли вода очиститься?

    • Доброго дня, Кароліна!

      Перш за все, слід впевнитись, що така проблема не лише у Вашій квартирі. Якщо проблема не носить локального характеру і охоплює також інші квартири, то слід, перш за все, повідомити про це диспетчера Водоканалу (тел.: 64-06-56 або 64-38-55). Диспетчер або прийме від Вас заявку або підскаже подальші дії.

       

  2. а об”яви не пробували  людям якісь зробити, про те,що води не буде???!!!!І якщо пишете,що по графіку,то давайте по графіку,а не так,як вам заманеться,бо сьогодні явно вода не  по графіку!!!!!

    • Доброго дня!
      Ваше запитання задане як раз в коментарях до однієї з об’яв про те, що вода подаватиметься за графіком. Крім цього, про це повідомлялось також і в інших ЗМІ.

  3. – Ввечері – з 17:00

    22 серпня. 18:00 Води нема. вул.Грушевського, быля маг.Осетія. ПИТАННЯ: НАВІЩО оприлюднювати якісь об’яви та графіки якщо вони НЕ ВИКОНУЮТЬСЯ!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *