Stop_water01

Щодо перебоїв водопостачання (виконано)

Повідомляємо, що в зв’язку з ліквідацією аварійної ситуації на водогоні, який проходить в районі перехрестя вулиць Добролюбова та Боженка, довелось призупинити водопостачання в районі, оточуючому вулицю Загорську (від Падіюна до Дастора). Орієнтовний термін виконання робіт – до 12:00.

Перебої водопостачання охоплюватимуть район вулиць Загорська, Щедріна (включаючи “Компотний район”), Осипенка, Єньківська, Івана Франка, Закарпатська, Добролюбова, Митна, Боженка. По вулиці Собранецькій, перебої можливі лише в будинках №122 та 124, а по Докучаєва – від №1 по 19.

Подача води буде відновлена одразу ж по завершенні робіт. Приносимо вибачення за тимчасові незручності та дякуємо за порозуміння.


З повагою, адміністрація КП «Водоканал м. Ужгород»

14 коментарі до теми “Щодо перебоїв водопостачання (виконано)

  1. немає води на заньковецькій, це аж ніяк не район “оточуючому вулицю Загорську (від Падіюна до Дастора).” 

    • По вулиці Заньковецькій жодних відключень з нашого боку не було.

  2. Зараз 15:30. Як просувається ремонт? Чи вже до Паски можна не митися і не їсти?

  3. 18:15 – води нема. І завтра не буде. Ви геть здуріли? Ваші працівники ще у 15:00 звалили, а води так і нема. Може хай би вернулися і доробили?

    • Повідомили, що роботи виконанано. Якщо у Вас водопостачання не відновилось, зверніться в диспетчерську службу (64-06-56 або 64-38-55).

  4. Нічого не виконано. Прийшли, знову в люки позаглядали і пішли. Хай виконають свою роботу. За шо ми платимо?

  5. охреніли??? За що плотимо? Води на Добролюбова , 4 до тепер нема, це коли в звіті»роботи ви конано»? Жесть і жах нашому Водоканалу і ремонтним бригадам ! Ганьба !

  6. Вас повідомили, шо роботи виконано, ви не перевірили, неналежне виконання службових обов‘язків! Наслідки не усунуті!

  7. Оприлюднюються не правдиві дані! Роботи не виконано! Води на Добролюбова,4 не має!! Повна бездіяльність! І безвідповідальність! Скарги на Водоканал у м. Ужгород будуть у вищі інстанції !!!!

  8. Шановні мешканці будинку Добролюбова №4

    Аварійні роботи, про які йшла мова в публікації – було виконано (про що й повідомили). Але, як пізніше вияснилось, водопостачання Вашого будинку не відновилось.

    Сьогодні йдуть виясняти, в чому справа. Приносимо вибачення за спричинені незручності.

  9. Будь ласка, хай ваші працівники, коли закінчать ремонт, перевірять чи є вода у будинку. А не поїдуть як вчора і ми знову будемо їх чекати до завтра. Дякую.

    • Шановна Мар’яна, саме для цього вони туди й направились.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *