онлайн1920-550

Повідомляйте дані приладів обліку автоматизованими електронними засобами

Шановні споживачі!

Наближається кінець місяця, а значить і період щомісячної передачі показів приладів обліку води.

Згідно статистики, чимало наших абонентів справно передають показники. І хоча значна їх частина вже перейшла на автоматизовані електронні засоби передачі показників, багато абонентів, як і раніше, віддають перевагу телефону.

На жаль, такий спосіб має певні недоліки. Дзвінки надходять в такій кількості, що наші оператори не встигають на них відповідати. І це не зважаючи на те, що на період прийому даних лічильників до цього долучають, максимально можливу кількість працівників.

Нам доводиться вислуховувати чимало скарг від абонентів, які не можуть додзвонитись, оскільки всі оператори зайняті. Ми розуміємо, що ці скарги виникають з об’єктивних причин і працюємо над впровадженням альтернативних способів передачі показників.

На сьогоднішній день, впроваджено наступні автоматизовані електронні засоби передачі показників:

Особистий кабінет в електронній абонентській книжці:
my.voda.uz.ua

Viber-bot: “Водоканал м.Ужгород
(посилання – viber://pa?chatURI=uzhgorod_vodokanal_bot)

Telegram-bot: “Водоканал м.Ужгород
(посилання – tg://resolve?domain=uzhgorod_vodokanal_bot)

Використання вищевказаних сервісів, дає Вам значні переваги. Адже користуючись ними, можна не лише в будь-який зручний момент передавати показники, але й постійно контролювати стан свого рахунку. А через електронну абонентську книжку можна також здійснювати оплату спожитих послуг. Такий спосіб дає гарантію, що кошти швидко будуть зараховані на Ваш особовий рахунок.

Кожен із Вас, користуючись будь-яким з перерахованих вище сервісів, не лише спрощує щомісячну передачу показників лічильників для себе особисто, але й дає можливість швидше додзвонитись тим людям, які не мають можливості користуватись електронними сервісами.

Звертаємо увагу на те, що незалежно від способу передачі показників, вони обов’язково повинні відповідати фактичним. У випадку виявлення невідповідності (завищення або заниження) показників фактичним – вони не будуть враховуватись у розрахунку нарахування оплати, а наступні показники прийматись не будуть.


Адміністрація КП «Водоканал м. Ужгород»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *