110275

До уваги боржників Водоканалу

КП “Водоканал м. Ужгород” звертається до мешканців міста, які мають заборгованість за спожиті послуги з водопостачання та водовідведення та запрошує їх відвідати підприємство та укласти договір реструктуризації (розтермінування) боргу, який склався у споживача в силу тих чи інших обставин.

Укладання договору буде проводитись з урахуванням фінансового стану споживача. Таким чином, укладання такого договору значно знизить фінансове навантаження абонента по оплаті комунальних послуг, а отримані суми заборгованісті нададуть змогу Водоканалу здійснювати безперебійно свою діяльність та надавати послуги з водопостачання та водовідведення належної якості.

При зверненні на підприємство для укладання договору реструктуризації заборгованності при собі необхідно мати паспорт, довідку про присвоєння ідентифікаційного коду та довідку про склад сім’ї. Прийом ведеться в робочі дні з 8:00 до 17:00 в юридичному відділі (другий поверх).

Одночасно, при укладанні вказаного вище договору, особи, які бажають встановити прилади обліку спожитої води, можуть скористатися таким правом – їм будуть надані відповідні консультації з цього питання.

Пам’ятаймо, що комунальне підприємство “Водоканал м. Ужгород” засновано на власності територіальної громади міста, і від нас з Вами залежить наш загальний добробут.


З повагою, Адміністрація КП «Водоканал м. Ужгород»

Коментар до теми “До уваги боржників Водоканалу

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *