scale_1200

До уваги мешканців центральних районів міста! (вiдновлено)

Повідомляємо, що бригадою дiьницi водопровідної мережі проводяться термінові аварійно-відновлювальні роботи на вулиці Сільвая.

В зв’язку з цим, упродовж виконання робіт, можливі перебої водопостачання в районах площі Корятовича та вулиць Підградська, Волошина, Корзо, Шумна, Добрянського, Електрозаводська, Панькевича, Айвазовького, Другетів, Насипна, Маресьєва, Нахімова, Тімірязева. У меншій мірі, можливе пониження тиску водопостачання в районі вулиць Мукачівської, Одеської, Руської, Артилерійської та площі Петефі.

Водопостачання буде відновлено одразу ж після завершення робіт. Приносимо вибачення за тимчасові незручності та дякуємо за порозуміння.


З повагою, адміністрація КП «Водоканал м. Ужгород»

3 коментарі до теми “До уваги мешканців центральних районів міста! (вiдновлено)

  1. Постійно проблеми з водопостачанням, доводиться сидіти без води майже не кожен другий день. Постійно проводяться аварійні роботи, комунікації зношені, куди дивиться міська рада і водоканал Ужгороду невідомо!

  2. Працюєте жахливо, телефон ніхто не піднімає, воду просто відключили на весь день( а не ваші «можливі перебої» у водопостачанні) і куди звертатися у таких ситуаціях, якщо до вас неможливо додзвонитися?

     

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *