nowater

Тимчасове призупинення водопостачання 16 листопада, в зв’язку з плановими роботами (відновлено)

Повідомляємо, що завтра (16 листопада) будуть проводитись планові роботи по підключенню новозбудованої водопровідної лінії до існуючих мереж, в районі вулиці Одеської. На період виконання робіт, буде призупинено подачу води з водозабору “Минай” та насосно-фільтрувальної станції №2. Розпочати роботи планується близько 10:00 і продовжуватимуться вони до їх завершення (орієнтовно, до 14:00).

В зв’язку з цим, тимчасово, упродовж проведення вищевказаних робіт, буде відсутнє водопостачання по всій лівобережній (в тому числі, у населених пунктах Коритнянської сільради) і, частково, правобережній (район вулиць, Собранецька (частково), Загорська, Закарпатська, Гвардійська, Щедріна, І. Франка, Довженка, набережна Незалежності) частинах міста.

Рекомендуємо забезпечити себе необхідним запасом води.

З відновленням водопостачання, необхідно, по-можливості, пропустити воду через систему змивних бачків, для її швидшого освітлення та не вживати воду в сирому вигляді до повного її освітлення.

Подачу води буде відновлено одразу ж по виконанні робіт. Приносимо вибачення за тимчасові незручності та дякуємо за порозуміння.


З повагою, адміністрація КП «Водоканал м. Ужгород»

3 коментарі до теми “Тимчасове призупинення водопостачання 16 листопада, в зв’язку з плановими роботами (відновлено)

    • Хвилин 20 як запустили Минай та НФС №2. Протягом години, тиск повинен повернутись до нормального.

  1. Станом на 14:50, подачу води з водозабору “Минай” та НФС №2 – відновлено. Для відновлення тиску в системі до нормального знадобиться деякий час (близько години).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *