stakan1

Введення в дію цілодобового графіка подачі води по вул. Заньковецької

Силами КП «Водоканал м. Ужгород», з метою переводу на цілодобове водопостачання, наприкінці 2014 року була розпочата реконструкція насосної станції питного водопостачання (бувша бойлерна), розташованої за адресою вул. Грушевського, 39а. Після проведення розрахунків фактичної потужності насосів, а також монтажу додаткового обладнання, з’явилась можливість підключити до неї ряд житлових будинків, а саме:
– Грушевського 25;
– Заньковецької 38, 36, 34, 31, 14, 16, 11, 13, 15, 17, 25, 48, 31, 34, ЗОШ №15.

З 07.05.2015 року насосна станція працює у тестовому режимі, після завершення якого дані житлові будинки будуть переведені на цілодобове водопостачання.

Прохання до мешканців будинків: при збоях у подачі води сповіщати про таке за тел. 64-38-55, 64-06-56.

7 коментарі до теми “Введення в дію цілодобового графіка подачі води по вул. Заньковецької

  1. Коли дійде черга до пр.Свободи на цілодобове водопостачання?

    • Доброго дня, Катерино!

      Наразі, роботи по налагодженню цілодобового водопостачання проводяться в районі вулиці Минайська. Подальший графік впровадження цілобового водопостачання буде визначено після проведення аналізу технічних можливостей існуючого обладнання, про що ми проінформуємо своєчасно.

      Дякуємо за звернення.

    • Частина проспекту Свободи вже приєднується до району з цілодобовим графіком водопостачання. Докладніше за посиланням http://voda.uz.ua/?p=1849.

      • Мене цікавила адреса: проспект Свободи – буд. 2. Тому що якось дивно, коли люди з цілодобовим графіком водопостачання мають платити по таким же тарифам як і люди практично без подачі води. І коли ВОДОКАНАЛ підняв знов тарифи на воду, це стало питання ще гостріше..

        • Підвищення тарифів на послуги централізованого водопостачання та водовідведення відбулося згідно Постанови (№888 від 26.03.2015 р.) Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, яка розташована в місті Кієві.

          Щодо цілодобового графіка водопостачання, ми прикладаємо максимальних зусиль для його щонайшвидшого запровадженню по місту.

  2. Скажіть, будь-ласка, вода буде подаватися цілодобово у всі будинки на вулиці Минайській? Мене цікавить будинок № 67. Дякую.

    • На жаль, на даний час ще не всі будинки по вул. Минайській переведено на цілодобовий графік водопостачання. Наразі можливість та тривалість продовження робіт проробляється з точки зору технічних можливостей.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *