ремонтні роботи місяць головна

Статистика роботи КП «Водоканал м. Ужгород» за травень

Щодня ми працюємо над забезпеченням стабільного водопостачання та водовідведення Ужгорода. По всьому місту наші аварійні бригади усувають пориви і витоки, а також ліквідують затори каналізації.

В той же час працівники Центра обслуговування споживачів продовжують надавати абонентам консультації через наші різноманітні дистанційні сервіси, а також на особистому прийомі.

До вашої уваги статистика роботи КП «Водоканал м. Ужгород» за травень:

Крім термінових (аварійних) викликів, ми працюємо з прочищення каналізації і в плановому порядку юридичним та фізичним особам за договорами сервісного обслуговування. За цей місяці ми здіснили 28 робіт по усуненню пошкоджень та прочищення засмічень на каналізаційних мережах які знаходяться на балансі наших абонентів.

Також для запобігання травматизму людей, дорожнім і комунальним аваріям працівники КП «Водоканал м. Ужгород» проводять планові обстеження оглядових колодязів та їх заміну на нові. За травень у різних частинах міста було встановлено 12 нових люків (7 на водопровідних мережах та 5 на каналізаційних).

У цьому місяці був закінчений капітальний ремонт з покриття покрівлі насосно-фільтрувальної станції другого підйому НФС-3. Та були виконанні підготовчі роботи для монтажу шлюзу на каналізаційному скиді промивної води з НФС-2.

Наші фахівці контролюють якість питної води на всіх етапах водопідготоки. Вони постійно відбирають проби та проводять аналізи, тільки за травень було зроблено 326 проб питної води по всьому місту. Жодних відхилень за мікробіологічними та фізико-хімічними показниками у водопровідній воді не виявлено, якість води відповідає чинним Державним санітарним правилам і нормам ДСанПіН.

Всі процеси з водопідготовки здійснюються в установленому порядку, всі водопровідні споруди працюють в штатному режимі.

Ми завжди на варті стабільного водопостачання.

Працюємо далі! Слава Україні!


З повагою, адміністрація КП «Водоканал м. Ужгород»

2 коментарі до теми “Статистика роботи КП «Водоканал м. Ужгород» за травень

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *