увага шановні мешканці

До уваги ужгородців

КП «Водоканал м. Ужгород» закликає мешканців міста та передмістя користуватися послугами виключно тих асенізаторів, які мають договір з нашим підприємством. Це стосується мешканців приватного сектору, де немає централізованої каналізації.

Стічні води за нецентралізованого водовідведення збираються і транспортуються спеціалізованим транспортом. Злив стоків асенізаторами має здійснюватися виключно в спеціальному місці яке узгоджене з водоканалом.

Недобросовісні асенізатори зливають стоки в непередбачених для цього місцях, чим завдають велику шкоду навколишньому середовищу. Є випадки зливу фекалій у найближчих лісах, посадках, на полях та пустирях.

Брудні стоки вкрай негативно впливають на всю екосистему, вони знищують річки та підземні джерела.

Перед тим як співпрацювати з перевізниками рідких побутових відходів перевірте, будь-ласка, чи є в них заключений договір з КП «Водоканал м. Ужгород» та якщо Ви є свідком такого недбалого викиду повідомте будь ласка поліцію.

Наголошуємо, лише злив стоків на спеціальній станції дозволяє максимально мінімізувати шкоду, яка завдається навколишньому середовищу.

Залежність людини від стану довкілля стає дедалі очевиднішою. Тільки спільними зусиллями ми збережемо його і зробимо наше місто кращим.


Адміністрація КП «Водоканал м. Ужгород»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *