ремонтні роботи - 2

Запуск нового насосного обладнання

Насосна каналізаційна станція №4 збудована в 1983 році. Перекачує стічні води від житлової та промислової забудови правої частини міста на міські очисні споруди. Кількість насосів – 3. Діаметр підвідного колектора – 2500 м. Проектна потужність – 40 000 м3/добу.

Ця КНС-4 перекачує стоки більшої частини міста та є однією з найпотужніших. Нове сучасне обладнання HYDRO-VACUUM не тільки забезпечить надійну і стабільну роботу каналізаційних мереж, а й дасть змогу досить суттєво економити електроенергію. Це особливо важливо, зважаючи на те, що енергоспоживання є найбільш затратною статтею, а також наразі постає потреба у раціональному споживанню енергоресурсів.

Обладнання придбано за кошти інвестиційної складової тарифу на послуги Водоканалу.

Можете спостерігати на відео запуск HYDRO-VACUUM:

Насосне обладнання встановлено, всі процеси з водовідведення здійснюються в установленому порядку.

Ми щиро вдячні кожному із вас, наші споживачі, за те, що навіть за таких складних обставин ви знаходите можливість сплачувати за спожиті послуги. Дякуємо вам за те, що цінуєте нашу працю та допомагаєте розвивати і покращувати наші сервіси. Ваші оплати нам дають змогу купувати необхідні обладнання, матеріали та реагенти, вчасно сплачувати паливно-мастильні матеріали, енергоносії, виплачувати заробітну плату та сплачувати податки.

Ми працюємо для вас 24/7! Разом до перемоги!


Адміністрація КП «Водоканал м. Ужгород»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *