vodokanak

Вимушене повернення до подачі води за графіком

Шановні мешканці міста!

У зв’язку із низькою оплатою абонентами-споживачами послуг з водопостачання та водовідведення, склалася ситуація, коли підприємство не в змозі розрахуватися із електропостачальною компанією за спожиту електроенергію у повному обсязі. В зв’язку з чим, підприємство вимушено подавати питну воду у помешкання абонентів лише на рівні проплат, в середньому, по місту. Тому у тих будинках, які було переведено на цілодобове водопостачання та тих, в яких збільшено подачу води поза графіком, тимчасово, до поліпшення ситуації з оплатою мешканцями міста за спожиті послуги, питна вода буде подаватися за графіком, встановленим рішенням виконавчого комітету Ужгородської міської ради від 18.12.2014 року №485, а саме:

– з 6.00 до 9.00 год.

– з 12.00 до 14.00 год.

– з 18.00 до 23.00 год.

Просимо вибачення за незручності, до яких привела  ситуація з оплатами, яка сталася з вини неплатників за спожиті послуги з водопостачання та водовідведення.


З повагою, адміністрація КП “Водоканал м. Ужгорода”

Коментар до теми “Вимушене повернення до подачі води за графіком

  1. Шановна адміністрація КП “Водоканал м. Ужгорода”

    Прошу обгрунтувати твердження “низької оплати абонентами-споживачами послуг з водопостачання та водовідведення” шляхом оприлюдення інформації щодо заборгованості сотні найбільш злісних неплатників.

    Також, прошу довести до мого відома причину по якій дані боржники не були відключені згідно умов договору.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *