IMG_8500

Отримали потужну гуманітарну допомогу від міжнародної організації

Українські підприємства з водопостачання та водовідведення з початку війни зіткнулися з серйозними викликами в забезпеченні споживачів стабільними та якісними послугами. КП «Водоканал м. Ужгорода» не знаходиться в зоні бойових дій, але в нас збільшилась кількість споживачів та й ризики ракетних обстрілів та відключення від електропостачання все одно існують. Тому наше підприємство готується до будь- яких сценаріїв, аби безперебійно подавати містянам питну воду та забезпечити роботу каналізаційно-насосних станцій. Допомагає в цьому і міська влада, і міжнародні гуманітарні та фінансові організації.

На днях наше комунальне підприємство в якості гуманітарної допомоги отримало від Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) 4 насоси Hydro-Vacuum S. A. та дизельний генератор WIBA потужністю 44 кВт.

Насоси Hydro-Vacuum відповідають європейським стандартам та вимогам, вони є дуже важливою складовою водопостачання та водовідведення, адже саме від них залежить стабільність роботи всієї системи.

Насос потужністю 45 кВт має всі параметри для роботи на підвищувальній насосній станції ПНС «Юність». Інші 3 насоси різної потужності працюватимуть на каналізаційних насосних станціях: КНС-II (потужність 15 кВт), КНС-III (потужність 22 кВт), КНС-VI (потужність 55 кВт), результатом заходів стане підвищення надійності роботи насосних станцій.

Щодо генератора, то його підприємство використовує для насосно-фільтрувальних станцій, щоб мати можливість здійснювати процеси з водопідготовки під час відключень електроенергії. Він стане важливою ланкою, яка дасть нам змогу забезпечити водопостачання нашого міста у критичні моменти.

Щиро вдячні партнерам за таку потужну підтримку!

Разом ми сила! Слава Україні!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *