вода відключення

Тимчасове призупинення водопостачання, в зв’язку з аварійними роботами (вiдновлено)

Повідомляємо, що упродовж дня будуть проводитись аварійно-відновлювальні роботи на водогоні, який проходить по вулиці Шухевича (Лавріщева). Основний етап робіт планується виконати в період з 10:00 до 12:00. Впродовж зазначеного терміну буде призупинено подачу води з водозабору “Минай” i НФС №2. Після завершення основного етапу робіт, подачу води з водозабору “Минай” і НФС №2 – буде відновлено, але на самій Шухевича (Лавріщева), водопостачання буде відновлено лише після повного виконання робіт.

Тимчасова відсутність водопостачання відчуватиметься по всій лівобережній (в тому числі, в промисловій зоні та у населених пунктах Коритнянської сільради) і, частково, правобережній (район вулиць, Загорська, Закарпатська, Гвардійська, Щедріна, І.Франка, Довженка, набережна Незалежності) частинах міста.

Приносимо вибачення за тимчасові незручності та дякуємо за порозуміння.

З відновленням водопостачання, необхідно, по-можливості, пропустити воду через систему змивних бачків, для її швидшого освітлення та не вживати воду в сирому вигляді до повного її освітлення.


З повагою, адміністрація КП «Водоканал м. Ужгород»

10 коментарі до теми “Тимчасове призупинення водопостачання, в зв’язку з аварійними роботами (вiдновлено)

  1. Ще ж нема 10, чому воду вже виключили?!!!!!!

    • Повідомили одразу ж, як тільки стало відомо про необхідність пониження тиску в системі.

  2. Добрий день. Воду включили і знову нема. Коли відновлять водопостачання? Заньковецька. Дякую.

  3. Чому немає води на Гвардійській??? Спочатку включили, а потім знов виключили, хоча писалось, що її не буде до 12:00!!!

  4. Будьласка, повідомте, коли буде відновлено водопостачання в районі Загорської.

  5. Скажіть чому так важко встановити запірну арматуру щоби не вимикати пів міста. “Розбийте” місто на умовні квадрати та встановіть запірну арматуру так щоб при потребі тільки вимикався певний квадрат

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *