ремонтні роботи - 2

Запрацював контейнерний цех механічного зневоднення

На очисних спорудах нашого підприємства запрацював контейнерний цех механічного зневоднення осаду господарського-побутових стічних вод. Усі пусконалагоджувальні роботи уже завершено та обладнання запрацювало на повну потужність.

Установка призначена для пришвидшення зневоднення залишкового мулу, який утворюється в результаті роботи очисних споруд. Раніше надлишковий активний мул та сирий осад скидали на мулові карти, що розташовані просто неба. Тепер же установка зневоджує ці відходи автоматизовано, ніж сушили б їх на полях тривалий час. Зневоднений мул відвантажують у машину та вивозять до спеціально відведеного місця.

Високоефективне та економічне зневоднення дозволяє скоротити об’єм осаду в 7-12 разів. Комплекс повністю автоматизований та можливе віддалене керування зі смартфону.

Цех механічного зневоднення забезпечить не тільки осушування мулу в режимі реального часу, але й дозволить уникнути його накопичення, розв’яже низку екологічних проблем, що є найважливішим для нашого міста. Також це дає нам можливість ліквідувати мулові карти вивільнивши цим площі під будівництво нових очисних споруд для міста, які воно потребує.

Ми робимо все можливе, щоб покращити надання наших послуг водопостачання та водовідведення.

Працюємо на комунальному фронті заради комфорту ужгородців та наближення перемоги! Слава Україні!


Адміністрація КП «Водоканал м. Ужгород»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *