вода відключення

Тимчасове призупинення водопостачання на вулицях Гагаріна, Коритнянська та Болгарська (відновлено)

Повідомляємо, що в зв’язку з проведенням аварійно-відновлювальних робіт на ділянці водогону на вулиці Гагаріна (в районі будинку №86), тимчасово, до завершення робіт, призупиняється подача води на вулицях Гагаріна (на ділянці, що проходить через м-р Дравці), Коритнянська і Болгарська.

Подачу води буде відновлено одразу ж по завершенні робіт. Приносимо вибачення за тимчасові незручності та дякуємо за порозуміння.

З відновленням водопостачання, необхідно, по-можливості, пропустити воду через систему змивних бачків, для її швидшого освітлення та не вживати воду в сирому вигляді до повного її освітлення.


З повагою, адміністрація КП «Водоканал м. Ужгород»

10 коментарі до теми “Тимчасове призупинення водопостачання на вулицях Гагаріна, Коритнянська та Болгарська (відновлено)

  1. Коли небуде йти пісок з крану на вул Мересьєва??????????????

    Я оплачую послуги – чистої води!

    найдорожча ціна в Україні!

    Робіть щось!!!!!!!!!!!

    Куди ще звертатись? Якщо всюди посилають?????

    Робіть!!!!!!

      • Чому нема води зі вчорашнього дня по вул Єнківській?

        • З нашої сторони вода подається. Якщо у Вас води немає, зверніться в диспетчерську службу (050-372-08-45).

  2. Мешканці багатоквартирних будинків по вул. Коритнянській 8 та С. Мартина просять служби зробити перевірку водопровідних мереж. Вже 3 тиждень поспіль 4-5 поверхи страждають від слабкого тиску води. Управління житлом зробило перевірку технічного стану внутрішніх мереж, які є у задовільному стані. Дуже просимо вас відновити нормальне водопостачання.

    • Доброго дня, шановна Тетяна!
      З даним питанням слід звернутись в диспетчерську службу (тел. 050-372-08-45). Якщо там не зможуть допомогти, можете написати листа на нашу офіційну електронну пошту (kanc.uz.voda@gmail.com).

  3. На вул. Коритнянській 8, С. Мартина та Болгарській два тижні були не оголошені відключення  та слабкий тиск подачі води на верхніх поверхах. Дякуємо операторкам гарячої лінії за терпіння, бо іноді наші емоції вирували через край. Дякуємо майстру Віктору,який вислуховував багато версій чому пропала вода. Дякуємо працівникам КП “Водоканал” за ліквідацію неполадок та відновлення водопостачання. Успіхів вашому колективу.

    • Доброго дня!
      Щиро дякуємо за позитивний відгук!

  4. Мешканці з Коритнянської 8 щиро вдячні працівникам КП “Водоканал” за оперативну роботу по очистці каналізаційних стоків. Здоров’я та Перемоги та колективу!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *