DSC09999(1920x550)

Нагадування про відключення водопостачання 13-14 липня!

Нагадуємо, що завтра (13 липня), як ми вже повідомляли раніше, розпочнуться роботи по переключенню аварійної ділянки водогону діаметром 630 мм на резервну лінію по вулиці Перемоги. В зв’язку з цим, періодом на 13-14 липня 2016 року буде припинено водопостачання з водозабору «Минай».

Це означає, що без водопостачання на вказаний період залишаться мешканці ВСІЄЇ лівобережної частини міста (в тому числі, прилеглі населені пункти та населені пункти що відносяться до Коритнянської сільської ради).

Крім того, в частині правобережної частини міста водопостачання також буде припинено. Це стосується району обмеженого вулицями Митною – Собранецької – Єньківської (в тому числі, районів вулиць Загорської, Івана Франка, Щедріна, Довженка).

Орієнтовно, водопостачання буде припинено 13 липня з 8:00. Відновлення ж водопостачання відбудеться по завершенню робіт, 14 липня.

Просимо Вас підготувати запас води!

Водопостачання 9-ти поверхової забудови мікрорайонів «Сторожниця», «Перемоги – І – ІІ», вулиці Минайської та 5-ти поверхової забудови мікрорайону по вулиці Лавріщева (де вода акумулюється в резервуарах чистої води), по можливості, буде здійснюватись в обмеженому режимі: з 6:00 по 8:00; з 12:30 по 13:30; та з 20:00 по 21:00.

Для забезпечення водопостачання мешканців багатоповерхової житлової забудови та індивідуальних житлових будинків, будуть розміщені бочки з чистою (технічною) водою:

  • площадка біля житлового будинку №173 по вулиці Перемоги (навпроти магазину «ВЕЛМАРТ»);
  • плошадка по вулиці Грушевського (біля магазину «Океан»);
  • автоплощадка по вулиці Легоцького (біля житлового будинку №21).

Прохання до споживачів води:

  • з відновленням водопостачання, по-можливості, пропускати воду через систему змивних бачків, для її швидшого освітлення;
  • не вживати воду в сирому вигляді до повного її освітлення.

Приносимо вибачення за тимчасові незручності та дякуємо за порозуміння!


З повагою, адміністрація КП «Водоканал м. Ужгорода»

26 коментарі до теми “Нагадування про відключення водопостачання 13-14 липня!

  1. ЧОМУ НЕ ПОПЕРЕДИЛИ ЩО ВОДИ НЕ БУДЕ І НА ЗАКАРПАТСЬКІЙ?????

    • Доброго дня, Володимир.
      В тексті статі вказано, що води не буде на частині правобережної сторони міста, і далі уточнення –  “Це стосується району обмеженого вулицями Митною – Собранецької – Єньківської“. Тобто сюди підпадає ВЕСЬ район від річки Уж – обмежений вказаними вулицями.

  2. Доброго дня! Буде водопостачання з 12,30 до 13,30 в районі ж.д Вокзалу?

  3. Треба було повідомити іншим чином. Хто щодня сидить на сайті водоканалу??
    Води нема, тепер дізналася. 2 дні води не буде!!
    ТРЕБА БУЛО ОГОЛОШЕННЯ РОЗКЛЕїТИ ЧИ ЩЕ ЯКОСЬ НАОЧНО ЛЮДЕЙ ПОПЕРЕДИТИ. літо, спека, і сидіти 2 дні без води як у кам*яний період.

    погано ваша інформаційна служба працює.

    • Доброго дня, Кароліна!
      Повідомлення давались попереднього та цього тижня на нашому сайті, а також, на інших інтернет-ресурсах.
      Крім того, оголошення оприлюднювалось на вихідних в газетах, та по телебаченню.

      • Чому не поставили до відома тих, які не читають новин на сайті та не дивляться телебачення?

        • Доброго дня, Ірина!
          Повідомлення про відключення водопостачання на 13-14 липня давалося, окрім нашого власного сайту, на інших інтернет ресурсах, в газетах та по телебаченню.

  4. Не розумію для чого взагалі платити за воду яку постійно відключають без попередження!!!я мати грудноі’ дитини і для мене взагалі проблематичні такі ситуаціі’,у нас чомусь по вул.Лавріщева як не вночі то днями немає води,і жодного разу я не бачила ніяких попереджень!

    • Доброго дня, Влада!
      Ми розумiємо Вашу стурбованicть, але про вiдключення водопостачання 13-14 липня, давалось повiдомлення ще минулого тижня, в тому числi на інших інтернет ресурсах, в газетах та по телебаченню.

  5. Не у всіх людей є можливість читати газети чи дивитись телебачення,сидіти в інтернет ресурсах,чому такі повідомлення не пишуть об’явами на під’і’здах?сказати що у нас у місті та в державі бардак-це нічого не сказати!

  6. Скажите пожалуйста, а в какое время 14 июля планируется включение воды?

    И будет ли возможность включить воду хотя бы на полчаса сегодня?

    • Здравствуйте, Валерия!
      На данный момент, к сожалению, нет возможности сказать в какое время 14 июля возобновят водоснабжение. Дело в том, что это напрямую зависит от того, как будут проходить работы и не возникнет ли в их процессе каких-либо неожиданностей.
      По мере возможности, водоснабжение будет проводится в ограниченном режиме, как это указано в статье, но только в указанных там же районах.
      Кроме того, в ключевых районах города, расположены бочки с технической водой. Об их расположении, можно прочитать в этой статье и в дополнении к ней.

  7. Доброго вечора! Де знаходиться найближча бочка з водою від проспекту Свободи? Сьогодні не буде води на проспекті, хоча б на годину?  Дякую.

    • Доброго вечора, Simba!

      Проспект Свободи – доволi довга вулиця. Важко сказати, яка з бочок буде ближче до Вас. Уточнити розташування бочок можна тут.

      Водопостачання, в обмеженному режимi, по можливостi, буде подаватися лише в тих районах та в тi перiоди часу, що вказанi у текстi статi.

  8. Добрий день! Є якась інформація коли сьогодні включать воду? чи її взагалі сьогодні включать?

    • Доброго дня, Крістіна!
      Наразі важко сказати, в який час відновиться подача водопостачання – це залежить від ходу робіт. Відносно другого питання – так, сьогодні подача водопостачання буде відновлена.

  9. Для чого вказувати графік тимчасового включення води, якщо його не дотримуватись?!

    Вчора у вечері вода була рівно 10 хв, сьогодні з 6-8 хіба дощ за вікном… Чи чекати з 13.30 сьогодні?? Чи краще почати збирати дощову воду?

    • Ірино, у всіх наших повідомленнях було зазначено, що вода буде подаватися “при можливості“. На жаль, такої технічної можливості не виникло.

  10. Уважаемая, администрация водоканала!

    Пожалуйста, сообщите, как продвигаются текущие работы ? Всё идет по плану или есть некоторые непредвиденные задержки.?

    Есть ли надежда в 18.00  осчастливить свою жизнь наличием воды? Или подключение воды планируется значительно позже?

    • Здраствуйте, уважаемая Валерия!
      На даный момент, мы, к сожалению, не можем сказать конкретное время, в которое возобновится водоснабжение. Как только появится свежая информация по этому поводу – мы, обязательно, разместим ее на сайте.

  11. Добрый день. Скажите пожалуйста, уже известно когда включат воду?

    • Здраствуйте, Кристина!

      Как только появится информация о том, когда возобновится водоснабжение, мы обязательно опубликуем ее на сайте отдельной статьей.

    • Здравствуйте, Екатерина!

      Да, сегодня должны возобновить подачу водоснабжения. Как только появится конкретная информация по этому вопросу, мы обязательно разместим ее на сайте отдельной статьей.

  12. Доброго дня!  Є інформація щодо водопостачання на сьогодні?

    • Доброго дня, Едя!
      Відновлення водопостачання очікується сьогодні, але наразі не відомо точно в який час.
      Як тільки ми отримаємо більш конкретну інформацію, то обов’язково розмістимо її на сайті окремою статею.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *