DSC00007

До відома мешканців міста!

Як повідомляє пресслужба виконавчого комітету Ужгородської міської ради, ужгородський міський голова Богдан Андріїв зустрівся сьогодні (26 червня) з генеральним директором ПАТ “Закарпаттяобленерго” Віктором Петровим та обговорив ситуацію, що склалася зі сплатою за спожиті енергоносії ужгородським водоканалом.

Було досягнуто домовленості, що місто знайде можливість погасити заборгованість, яку має Водоканал перед енергетиками. Тому відключень комунального підприємства “Водоканал м.Ужгорода” від електроенергії не буде, жодного припинення водопостачання ужгородцям не буде.

Нагадаємо, станом на 26 червня 2017 року борг КП “Водоканал м.Ужгорода” перед ПрАТ “Закарпаттяобленерго” за спожиту електроенергію складає 3,2 млн грн. Така ситуація склалася через несплату рахунків користувачами послуг водоканалу, насамперед населенням. На сьогодні рівень розрахунків складає 60-63%.

Міська влада просить ужгородців вчасно та в повному обсязі розраховуватися за водопостачання та водовідведення, щоб не допускати у подальшому накопичення боргів перед Водоканалом, а підприємство могло погасити борги за електроенергію та в майбутньому не накопичувати їх.


Адміністрація КП «Водоканал м. Ужгорода»

3 коментарі до теми “До відома мешканців міста!

  1. На сьогодні рівень розрахунків складає 60-63%. Це як?? Ви не знаєте рівень оплати заборгованості?? 3%!

  2. Чому люди котрі завжди сплачують вчасно рахунки повинні залишатися без води через боржників?!!! Вже води нема більше 5ти годин. Бардак просто

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *