DSC09999

До уваги мешканців міста! (виконано)

Повідомляємо, що в середу 29.08.2018 р. будуть проводитись планові роботи по заміні запірної арматури на водогоні діаметром 500 мм в районі перехрестя вулиць Івана Франка та Митної. Вони розпочнуться в середу з 7:00.

В ніч з вівторка на середу, з 0:00 буде призупинено водопостачання з водозабору «Минай».

Буде припинено водопостачання ВСІЄЇ лівобережної частини міста (в тому числі, в прилеглих населених пунктах та населених пунктах що відносяться до Коритнянської сільської ради).

Також частково буде відсутнє водопостачання на території правобережної частини міста. Це стосується району обмеженого вулицями Митною – Собранецькою – Єньківською (в тому числі, районів вулиць Загорська, Закарпатська, Добролюбова, Івана Франка, Щедріна, Довженка, Боженка, набережна Незалежності, площа Бабушкіна).

Просимо всіх зробити достатній, по можливості добовий, запас води!

У деяких районах, в середу зранку, вода подаватиметься з резервуарів, розташованих на станціях підвищення тиску. Це стосується високоповерхової забудови навколо спорткомплексу «Юність» та в районі вулиць Легоцького і Чорновола (детальніше дивіться нижче в таблицях).

Список вулиць та будинків, по яких в середу зранку подаватиметься вода з резервуарів

Водопостачання буде відновлено після завершення робіт.

Орієнтовний термін їх закінчення – 18:00 година 29.08.2018 р.

Прохання до споживачів:

  • з відновленням водопостачання, по-можливості, пропускати воду через систему змивних бачків, для її швидшого освітлення;
  • не вживати воду в сирому вигляді до повного її освітлення.

Приносимо вибачення за тимчасові незручності та дякуємо за порозуміння!

Доповнено: повідомлення в новинах на телеканалі Тиса-1.

Доповнення стосовно районів, де на період робіт буде припинено водопостачання.


З повагою, адміністрація КП «Водоканал м. Ужгород»

42 коментарі до теми “До уваги мешканців міста! (виконано)

  1. Странно, что предупредили! А как же эффект внезапности?!

    • Уважаемый Удивлённый, не нужно так удивляться! 🙂
      По возможности, мы всегда предупреждаем про отключения заранее. Но если речь идет об аварийной ситуации – зачастую, просто невозможно предугадать, придется ли отключать воду. Поэтому, эффект внезапности срабатывает прежде всего на нас, а потом уже и на жителей местности, которая вынужденно осталась без воды.

      • Доброго дня! Чому на вулиці 8 березня будинок 31 немає води? Коли буде???

        • Доброго дня, шановна Даніела!
          Відповіді на всі Ваші питання містяться у публікації, під якою Ви їх написали.
          Ніяких додаткових даних, наразі немає.

      • а ви не могли б розклеювати оголошення?! я не сижу на вашому сайті 0-24.А в кого діти маленькі? Не всі мають змогу читати ваш сайт! 

        • Шановна Кристина, інформування іде не лише через наш сайт. Ми паралельно передаємо інформацію в пресслужбу міської ради і вони додатково її розповсюджують через інші засоби інформації. В тому числі, по телебаченню. Власне, випуск новин, в якому інформувалось про відсутність водопостачання прикріплений до публікації.

    • Останні мінімум два роки завжди інформують завчасно. Ваш негативний сарказм неумісний. Не попередили фігово,  попереди ,теж незадоволені.  О_о

  2. Видимо, 29 августа уже наступило? Пр. Саободы уже без воды((

  3. а сьогодні ще не середа,а води на вул. Минайській немає

      • Шановні Мирослав та Ліла, це була як раз ситуація із категорії, про яку писали коментарем вище. На жаль, в таких випадках ми можемо реагувати лише постфактум і попередити мешканців уже не має можливості.

        В даному випадку, було призупинено ПНС “Юність” (на період з 10:00 по 11:15), в зв’язку з аварійними роботами в районі вулиці Залізничної 4/22.

  4. Ужгородців інформують, що відключення води буде з 21:00. То все ж таки з 00:00?

  5. Интересно, как в других городах решают такие проблемы? Почему всегда ВЕСЬ город без воды в случае каких-то плановых работ? Детские сады не предупреждены! Как им работать? Детям невозможно даже руки помыть! Про обеды я вообще молчу. Ужас! Санстанция вообще в курсе?

    • Уважаемая Катя, детские сады, школы и прочие подобные структуры диспетчер лично обзванивает и предупреждает. Если кто-то из них оказался не предупрежден, значит, либо на звонки не отвечают, либо ответственные за это люди отнеслись к предупреждению безответственно.

  6. чорним по білому написано, що по легоцького,76 зранку буде подаватися вода з резервуара.

    води немає, що знову не так?

    • Шановна Ольга, на жаль, резервуари дуже швидко вичерпались.

      • Що вичерпались аж у 8.00 годині ранку. Враження що резерваур 100 літровий.

        • Шановна Леся, зі сторони непросто уявити який об’єм води споживає населення. Особливо у пікові моменти (зранку та увечорі).

  7. Шановні, а вулиця Одеська з якої сторони при цих відключеннях? Коли буде вода на Одеській?

    • Шановна Віра, вулиця Одеська також знаходиться на лівобережній частині міста. Відповідно, вона також залишилась без води. Орієнтовний термін завершення робіт – 18:00.

  8. Ми незадоволені подачею води з резервуарів зранку, бо її по суті не було. Прохання наступного разу збільшити кількість води в резервуарах чи їхню ємність.

    вул. Заньковецької, 9

    • Шановний Богдан, резервуар це не банка з водою, яку можна просто взяти та збільшити. Для цього необхідно проводити фактично повну реконструкцію ПНС, на що немає коштів.

  9. Дорогий Водоканал!

    Чи входить Фединця у перелік зневоднених вулиць?

    Якщо так, о котрій з’явиться вода?

    Дякую.

    • Шановний Богдан, так, на жаль, вулиця Фединця також входить у цей перелік. Орієнтовний термін завершення робіт – 18:00.

  10. Чому все робиться через одне місце ? Як можна залишити ціле місто без води практично на цілий день ?

  11. Мб зробити смс розсилку для жителів міста ? В більш менш цивілізованих країнах це вже давня практика.

  12. Ужгородський водоканал – це стихійне лихо! Ні в одному з міст України нема таких цирків, як тут, маю з чим порівняти, так як жила в Луцьку. Кожен тиждень аварії чи ще якісь неполадки, а якщо аварій нема, то напор все рівно часто маленький.  Невже не можна зробити капітальний ремонт один раз і назавжди??? Просто триндєц якись…

    • Шановна Інна, порівнюючи лише з одним містом Ви одразу ж говорите й за всі інші. Такий підхід являється вкрай некорректним.
      Капітальний ремонт вимагає вкладення чималих коштів. А завдяки деяким “сумлінним” платникам (не маємо на увазі конкретно Вас, звичайно), ми навіть за спожиту електроенергію не завжди маємо змогу своєчасно розраховуватись.

  13. Ура! Вода есть! Спасибо Водоканалу за работу. Надеемся, что ремонт благополучно завершился?

    • Уважаемая Лила, увы, работы еще не завершились.

        • Ніяких новин з приводу цього, на даний момент, не поступало. Тож не будемо забігати вперед.

  14. Люди, чому клюєте водоканал? Попередили ж! Одна справа, коли не інформують… Три дні попереджали всіма способами, невже важко потерпіти?

    • Несподівано та приємно чути такі слова з Вашого боку, шановна Джесіка! 🙂

  15. Вже більше ніж пів години пропускаю іржаву воду! Хто мені це буде компенсовувати??? Адже платити за воду я буду за лічильником! При чому, не важливо за воду якої якості!
    Ви мало того, що постійно подаєте воду з перебоями, так ще й я повинен оплачувати воду неналежної якості!

  16. Вже дві години поспіль з кранів тече іржава вода!!! Коли це припиниться, і хто заплатиь за збитки????

  17. Еще раз спасибо Водоканалу за проделанную роботу! Заранее предупредили и с ремонтом быстро справились. Спасибо!

     

    • Спасибо на добром слове, уважаемая Лила!
      Мы тоже рады что работы удалось провести в пределах озвученных ориентировочных сроков.

  18. Доброго ранку! З вчорашнього вечора немає води на вулиці Перемогти село Сторожниця. Чи є приблизна інформація, коли буде вода?

    • Доброго ранку, шановна Сандра!
      Водопостачання, після учорашніх робіт, було відновлено близько 18:00. У випадку, якщо у Вас водопостачання не відновилось – звертайтесь до нашої диспетчерської служби, за телефонаи: 64-06-56 або 64-38-55.

    • Ще раз доброго ранку!
      Як повідомили, через аварійну ситуацію та значний витік по вулиці Перемоги, в районі будинків 157-159, дещо понизився тиск у системі. Що могло й призвести до відсутності у вас водопостачання.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *