DSC_2354

Про хід аварійно-ремонтних робіт у селі Сторожниця

На даний момент, аварійно-ремонтні роботи на водогоні діаметром 600 мм у селі Сторожниця тривають. Їх виконання ускладнюється ще й тим, що доводиться постійно відкачувати воду, яка заливає місце проведення робіт. Саме це і є причиною того що довелось призупитини водопостачання у місті. Нажаль, тільки за допомогою таких заходів можна понизити тиск води в системі, що дасть можлиівсть якомога швидше ліквідувати аварію.

Для ліквідації аварії бригадами дільниці водопровідної мережі задіяно 4 одиниці техніки та потужний насос, який постійно відкачує воду, щоб дати можливість робітникам бригади працювати над усуненням аварії, адже їм доводиться працювати знаходячись по пояс у воді.

Зважаючи на складні умови (постійне затоплення) місця проведення робіт (і це при пониженому тиску в системі!), водопостачання буде відновлено лише після повного завершення робіт по ліквідації аварії.

DSC_2356.jpg

DSC_2363cut.jpg

DSC_2364.jpg

DSC_2366.jpg

Приносимо вибачення за тимчасові незручності.


З повагою, адміністрація КП «Водоканал м. Ужгорода»

45 коментарі до теми “Про хід аварійно-ремонтних робіт у селі Сторожниця

  1. Вітаю! Радує, що ви усуваєте проблеми. Але проінформуйте, будь ласка, чи буде вода ще сьогодні. приміром, до 23:00 год.

    Дякую

    • Шановна Тетяна, як тільки в нас будет додаткова інформація, щодо терміну завершення робіт, ми її оприлюднимо.

      • Поясніть, будь ласка, як можливо проводити ремонтні роботи без сроку їх завершення? Потече чи не потече – ви так працюєте? Якщо ви визначили проблему, то як ви можете не знати чи буде сьогодні в місті вода? Ваша відповідь незадовільна, надайте інформацію!

        Вимикати вожу без попередження – це  неправомірна дія з вашого боку. У громадян маленькі діти, і чекати на додаткову інформацію будете ви, але уже в суді.

         

  2. дайте воду на проспект свободы! а потом вымогайте деньги. весь день без воды сидим – какой к черту пониженный тиск?

    • Уважаемая Елена, запустить сейчас воду в систему, означает полностью затопить место аварии и район вокруг нее. После подобной медвежьей услуги, из-за затопления района, работы растянутся на очень продолжительное время, на которое, опять же, придется приостанавливать водоснабжение.

      Поэтому, работы будут вестись, до полного их завершения. Сразу же после этого водоснабжение будет запущено.

      • Шановні,

        ваші дії стосовно відключення пояснювати ведмежими послугами – це як мінімум непрофесійно. Коли було повідомлено мешканців стосовно відключення водопостачання?

         

    • Чим голосніше істерять “оленапроспект”, тим більше вірогідність, що за воду вони не платять. Треба, на майбутнє,  передбачити блокування коментарів для чорноротих “оленпроспект”.

      • На самом деле она, пусть и слишком громко, но правильно истерит.  Немногим меньше чем пол города внезапно, без предупреждения остались без воды, не успев ею запастись. Пардон, в туалете смыть никак. Иронично вспоминаю рекламный буклет про доставку воды на дом. Если это одна из магистральных труб, то она должна быть в идеальному(утрирую конечно, но хотя бы в хорошем) состояние. Печально, что за её состоянием не следят и допускают возможность такой экстренной локальной аварии без предупреждения. Этого можно было избежать делая профилактические работы. Поэтому возмущения тут к месту и логично, ведь, в собственном доме/квартире и помыться хочется, и кушать сварить, и посудку после этого помыть, чего я сделать не могу. Печально, очень печально, Водоканал.

        • Уважаемая Катерина, мы понимаем Ваше возмущение, как и возмущения со стороны Елены. Поверьте, сложившаяся ситуация “радует” нас не больше чем Вас.
          Профилактические работы, мы, конечно же, периодически проводим. Но, к сожалению, от возникновения аварийной ситуации никто не застрахован. Наши ремонтные бригады, в свою очередь, стараются как можно скорей ликвидировать эту аварию.

  3. У вас що, окремих заслонок міста по районам взагалі нема?

    Ви уже в печінках із своїми Сріблястими провулками і Сторожницями

    • Шановний Слава, аварія виникла на одній з центральних водопровідних магістралей міста.

  4. задам вопрос , к примеру вы все почините к 23:30 , то что поток воды будет только пол часа ? а если вы его почините к 23:45 , пока вода нормально пройдет к каждому . то наступит 00:00 , и это время когда выключается вода ? так как будет это все ?

  5. Прихід літа, водоканал традиційно відзначає відключеннями… плановими і аварійними… згадується минуле літо… і коли це вже закінчиться… мабуть… риторичне запитання… сьогодні вода буде? Завтра? Хоч якісь прогнози? Чи буде організовано підвіз води… чи шурувати в супермаркет, як завжди???

  6. Так,це все добре,звісно,але в насдвоє маленьких діток,які вихлюпали за сьогодні 2 бутлі води. Чому досі немає машин,щоб люди могли набррати собі хоч трохи води? Ми вже витратили білясотні гривень чисто щоб дітей вмити і злиити уніттаз. На приготування їжі теж потрібна вода. Машини будуть чи ні?!

    • Думаю що не буде, тому що в нас тут все робиться через одне місце.

  7. Скажіть чскажіть коли і в яких місцях підвезуть машини з водою. Чому то не можна коли виникає така аварія,заспокоїти населення хоч би технічною водою? Чи буде компенсовуватися ця ваша робота і відсутність води? Чи напряму вирішувати питання всудовому порядку?

  8. Здоровя таким організаторам робіт від усього міста,  і хто відповідальний, хто буде звільнений? Ви розумієте що ви робите? Все місто без води… Шарашкіна контора!

  9. Доброго вечора, в першу чергу співчуваю що Вам приходиться мати справу з не зовсім адекватною аудиторією, яка тільки і вміє що винити у всьому інших
    В свою чергу маю декілька запитань:
    1. В одному з попередніх записів йшла мова про борг перед Обленерго і низьким рівнем оплати населення, чи планується відключення злісних неплатників від системи водопостачання та водовідведення? Адже за рахунок них і виникає ситуація що грошей не вистачає на відновлення мережі, оплати рахунків за електроенергію тощо.
    2. На якій глибині пролягає пошкоджена труба?
    3. З фотографій можна зробити висновок що дана труба “своє віджила” чи планується її заміна і взагалі чи існує план відновлення водних мереж міста?

    • Шановний Олександр, дякуємо за підтримку.
      Щодо Ваших питань, то відключення неплатників хоч і можливий, але технічно складний захід. У випадку проведення подібних заходів, про це буде додатково повідомлено на сайті.
      Щодо стану труби, то робити подібних висновків не варто. Такий вигляд вона має перш за все через те, що обліплена землею.
      План відновлення водних мереж міста, поступово реалізовується. Нажаль, це проходить не так швидко як би цього хотілось і нам і Вам.

      • Дякую за швидку відповідь.
        І все-таки, якщо не секрет, в чому полягає складність відключення квартири\будинку від водопостачання? По закону громадяни зобовязані надавати доступ до лічильників, прийшли з “актом”, відєднали лічильник, опломбували, люди “провчені”. А для відновлення водопостачання виставляти рахунок за два виклики бригади(відключення, відновлення) + весь борг. Обленерго давно практикує таку “схему” і всі справно платять
        На мою думку декілька “показових відключень” і люди самі будуть біжати платити
        P.S. Перенесіть сайт на кращий хостинг

  10. в прошлом году без воды сколько сидели – что не починили? в этом – снова центральная авария? где отчет про ужгород – где авария, что делаете итд. завтра зранку придем к вам с малыми дитками и будем у вас мыться писать и какать, а дитки хай на ваших компах граются коли вы людин из дома выживаете. у меня уже контактная группа собралась – краще разом

  11. Подивимось яка вода потече після проведеного ремонту ? Також скільки літрів води буде потрібно пропустити  ( тупо злити в унітаз ) , а це все по лічильнику , щоб потекла чиста вода після проведення ваших робіт. І скільки коштів це все обійдеться ? І так вода в м. Ужгороді , мабуть найдорожча в Україні.

    Виходячи з вище наведеного , хто компенсує втрати , за так званий незапланований ремонт ?

    Коли Ви зможете проводити планові заміни труб , без вимикання води в більшості вулиць нашого міста ?

  12. За що ціна за воду в 20грн? За те що води не має?  За те що вода буде жовта? Робіть повірку лічильників а ми за свій рахунок маємо їх міняти…

  13. Ситуація знову повторюється і ,це вже в третій раз… Все,що ви можете так це,як завжди,писати про ускладнення ситуації із згадуванням якихось неймовірних труднощів,які ви перебороли на шляху “досконалого виконання своїх професійних обов’язків”. А якщо вже відверто і без сарказму,то ваша робота вже вкотре переконує ,що ви виконуєте її не професійно і немає у вас справжнього керівника,який міг би правильно організувати роботу і достойно вийти з виникнувшої ситуації! Жаль,що ви монополіст і приходиться мати справу з такими делетантами…

  14. Шановні! На питання щодо організації машин з водою буде вівдповідь?

  15. Пана Олександра Вашого який ніби то задоволений вашими послугами блокуйте! В ужгороді адекватні люди… ВОДИ НЕ МАЄ!  А не розбавляйте своїми коментами…. До суду вас!

    • Я не задоволений тим що в моєму рідному місті стільки хамовитого, недорозвиненого, невихованого бидла. Хоча, на що заслуговуємо те і получаємо… соромно

  16. Тут є коментар начебто Наталі Майстренко, це фейк бо вельмишановна пані Наталя не може писати так безграмотно. Сфальшовану Наталю не підтримую. Я на стороні Водоканалу! Нехай працюють. Хтось з коментаторів поліз би у  цю каламутну жижу? Отож!

     

  17. За такі ситуації має бути відповідальність! Де підвіз технічної води?

  18. Напевно той, хто пише всім тут відповідь пішов (-ла) додому купатися=)

  19. Люди, ви такі цікаві… Від вашого ниття воду в місті не включать – а гавнити потрібно не адміна сайту, а напряму начальство водоканалу. Ато роз**зділись диванні бунтарі, і далі жопу грієте. Дійте, якщо вам щось не подобається, а не клавіатурою клацайте!

  20. Ахааааа…..

    В усьому Ужгороды нема води – а ремонтує аварію бригада з трьох чоловік !

    Секретерша спокійно пішла з роботи…

    європа…..

  21. Поки півміста півдня сидить без води, можна усувати проблеми і на інших ділянках мережі, щоб в подальшому було менше “аварійних ситуацій”.

    У вас, нажаль, повторюється ситуація з провулком Соляним, коли навіть підвозу води не було

  22. Одне запитання – чи працює якась бригада вночі? Чи до ранку призупинили роботу?

    • Так, роботи будуть проводитись безперервно, до повного їх завершення.
      На даний момент, повідомляють, що орієнтовно, вони ще триватимуть до 0:30-1:00 ночі ( http://voda.uz.ua/?p=6587 ).

      • Добрый вечер. У Вас все ориентировочно. Сначала в 21.00 потом в 22.00 работы еще ведутся. Теперь 00.30 01.00. а потом будет до 07.00 так как вы напишите что в темное время суток работать нельзя. А потом скажете до 12.00 так как какую-то заслонку не успевают привезти. Затем напишете до 18.00 , а потом и вовсе скажете что еще на два дня, потому что у нас неподходит новая труба к старой!!!!! Как все это зае..ло!!! А ваш Пан начальник Карташов, вместо новой машины за 2 500 000 млн.грн. мог-бы и долг за свет заплатить. Тарифы поднимаются, а долг как был так и остался. А теперь еще город из своего бюджета за вас платить будет. Вам не кажется что менять необходимо в руководстве водоканала кого-то?

        • Шановний Петре! Висвітліть,будь ласка,обширніше про автомобіль за 2,5 млн. грн,що за автомобіль,хто власник і т.д. Статтю про не цільове використання грошових кошті вніхто ще не відміняв!

  23. Страна дураков !

    Отключайте неплательщиков , выставляйте им счёт за отключение и штраф . Быстро начнут все платить . Сделайте реальные  тарифы в соответствии с зарплатами, а не космические . Перестаньте воровать, тогда хватить денег и на электроэнергию и на новые трубы !

  24. Були на місті аварії у 20 год. Вони тільки відрізали частину труби і її виймали, яку треба замінити. Ну поки заварять, а ще добре буде, якщо на місті стику зможуть заварити, а якщо ржавчина буде і прийдеться ще різати, … Отже, лягайте спати, у кращому випадку зранку беде, обіцяли робити поки не зроблять.

  25. Якщо поломку ліквідують до 1.00 ночі, то чи подадуть вночі воду? Чи як завжди вода буде до 06.00 ранку відключена? Дайте вночі воду, щоб хоч ПОМИТИСЯ!!! ЗАВТРА НА РОБОТУ!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *