DSC_2364

Аварійно-ремонтні роботи в селі Сторожниця тривають

Згідно останніх даних, роботи по ліквідації аваріїйної ситуації на водопровідній магістралі, що проходить у селі Сторожниця, орієнтовно триватимуть ще до 0:30-1:00 ночі.

Приносимо вибачення за тимчасові незручності.

Фото з місця аварії

З повагою, адміністрація КП «Водоканал м. Ужгорода»

48 коментарі до теми “Аварійно-ремонтні роботи в селі Сторожниця тривають

  1. почему нельзя было предупредить заранее или хотя бы еще днем сообщить ?? Чтобы можно было хотя бы водой запастись!!!

    • Мабуть не тільки ми не заходимо на сайт водоканалу, але й вони самі сюди рідко заглядують, раз ні однієї відповіді на запитання немає 🙁

  2. Кожен день проглядати сайти комунальників немає часу, зранку до вечора робота, і звісно дуже неприємно коли приходиш додому, елементарно хочеш сходити в душ, літо як не як, зварити їсти і т.д., а тут такий “сюрприз” у вигляді відсутності води

  3. Все это развод. Включат в 6-7 утра и скажут, что так ся стало 🙂  Публикуют цифры 21:00, теперь 01:00, чтобы народ не припух и спокойно терпел. А то начнут не дай бох людишки требовать подвезти воду какую-то, чтобы в каждом районе по 3 машины стояло. В европе такого не увидишь – там все покорно ждут и сутки, и трое. И только одна титульная нация из-за угла голос подает, чего-то хочет. Ишь какая, бесстрашная)

    Традиционно, на “первый раз” прощаем, еще немножко подождем, а потом пеняйте на себя!

    • Скажите пожалуйста, откуда Вы взяли цифры 21:00?
      Мы такого времени не публиковали, но Вы не первый, указывает такие цифры.

      • Не треба чиплятися до слів, краще б реально були більш інформативними, а то і сайт у вас г-вно, й інформація такої ж субстанції.

      • “Водоканал м.Ужгорода” повідомляє, що у селi Сторожниця тривають аварійно-відновлювальні роботи на водогоні діаметром 600 мм.
        Виконання робіт ускладнюється тим, що доводиться постійно відкачувати воду, яка заливає місце проведення робіт. Підприємству довелося призупинити водопостачання у місті, оскільки тільки так можна понизити тиск води в системі, що дасть можливість якомога швидше ліквідувати аварію.
        Бригадами дільниці водопровідної мережі задіяно 4 одиниці техніки та потужний насос, який постійно відкачує воду, щоб дати можливість працівникам підприємства працювати над усуненням аварії.
         
        Водопостачання відновлять після повного завершення робіт, орієнтовно після 21 години.

  4. Тобто воду можна очікувати ще сьогодні до 1 ночі,вона буде?

  5. вы дадите воду в 01.00 или нет? нас не колышет, коли закинчатся роботы, нас колешет можно будет унитаз смыть!!!

  6. Свои вибачення себе в одно место запихайте, бестолочи!

  7. У меня ребенек маленький,помыть нечем,даже смесь приготовить немогу,а вы обещаниями кормите,извинения приносите!!!! Засуньте их себе!!!😠😠😠

  8. На часах 00:57 и воды так и нету.
    Просто нет слов, Вы хоть бы предупредили, хоть бы дали людям возможность набрать воды.

    А не от фанаря отключать, и потом писать у себя на сайте. не у всех есть возможность заходить на ваш Лагающий сайт.

  9. Гады вы, дерете бешеные деньги за воду а обеспечить не в состоянии. Это между прочим антисанитария, россадник чумы,холеры и т.д. Лето,жара,людям мытся надо раза два в день, а извините унитаз спускать тоженадо!!!!!!! А деток маленьких мыть. Посуду вымыть чтоб не лезли в дом не прошеные гости. Уже без двадцати пяти час,а воды все нет. Не хорошо желать плохое,но чтоб вам все беды на голову свалились,раз вы работать не всостоянии!!!!!!!!!!!!

  10. Опечатка в предыдущем сообщении, исправляюсь. Уже без двадцати пяти два,а воды как небыло так и нет. Все остальное я сказала рание.

  11. Скажіть, а чому нас вночі води немає постійно, Грушевського 6

  12. Ви знущаєтесь? Чому досі нема води на Грушевського?

  13. А попереджувати людей не треба?

    Машини з водою поставити для людей не треба?

    Ви взагалі уже охреніли, назичали за кордоном на всяку хню, тепер свій борг 3 млн списуєте на людей

    І диспетчерів своїх говорити навчіть ! Мало того шо трубку не беруть та ще й возмущаються чого це їх люди зайобують

    Країна у нас канешно просто “мечта”

  14. На вул Рилеєва води немає й досі. Коли плануєте відновлювати водопостачання?

  15. Ви ще й комент на своєму черепашочому сайті пів дня публікуєте

  16. Завершення аварійно-ремонтних робіт та послідуюче запущення водопостачання відбулось близько 3:00. Звичайно ж, після цього, ще деякий час знадобився для відновлення тиску в системі.

    • Шановна Маріанна, звертайтесь будь-ласка до диспетчерської служби нашого підприємства за телефонами: 64-06-56 та 64-38-55.

  17. Читаю коменти і мені щось стало сумно,одразу пригадав приказку:”У сильного всегда бессильный виноват”.В даному випадку “сильні “,  “сміливі” і “вибагливі” коментатори.

    Чомусь їх не видно на відкритих протестах проти підвищення тарифів на компослуги,зниження рівня життя.Дуже комфортно сидіти на дивані і погавкувати на тих хто щось змушений робити.

  18. Добрий день. Коли планується наступні “аварійні” роботи? Не важливо, плануєте ви відключати чи по факту будете бачити. Мені пральну машинку треба запускати і не поламати

     

  19. Будьте чесними з людьми, скажіть правду: сьогодні 27.06.2017 р. ви плануєте проводити аварійні роботи, чи зробите подарунок до Дня Конституції, і залишите нас з водою, щоб у вихідний не смерділи споживачі у місті!

    • Якби на сьогодні або завтра були заплановані які-небудь роботи, інформація про це вже була б вивішена на сайті.

      Але, як вже неодноразово повторювалось, від аварійної ситуації не застрахований ніхто і, в такому випадку, доводиться працювати виходячи з ситуації що склалась. І, у випадку необхідності, доводиться призупиняти водопостачання щоб, по-перше, якомога швидше усунути аварію і, по-друге, не ускладнювати ситуацію ще більше.

  20. Воду то дали, но почему напор такой слабый? Мыться невозможно, кипяток течёт с котла

  21. Уважаемый Алексей, по поводу частных случаев отсутствия воды или напора, рекомендуем обращаться к нашей диспетчерской службе по телефонам: 64-06-56 та 64-38-55.

    • Уважаемая Юлия, на текущий момент, нет никаких причин (соответственно и планов) для подобных отключений.
      Но, было бы интересно узнать источник этой информации. Что это за “шутники” наводят в городе панику?

      • Спасибо, за ответ. Было просто интересно. Стояли женщины в супермаркете и обговаривали это, что где-то услышали что на 2 дня отключат воду, крайний раз, решила написать и узнать, будет-ли такое.

  22. Напора в нас також нема.  У всіх сусідів вода тече за “ниткою”.
    “Шановна Маріанна, звертайтесь будь-ласка до диспетчерської служби нашого підприємства за телефонами: 64-06-56 та 64-38-55.”

    Зверталась, сказали самим шукати “слесаря” який має провірити фільтр в лічильнику. Це при тому, що в цілого двора вода тече за “ниткою”. Взагалі напора води НЕМА!!!! І я так розумію якщо він зірве пломбу, щоб почистити той фільтр в лічильнику, то мені буде додаткова головна біль. Я розумію, що є імовірність того, що в когось одного – двох би фільтр забився, але не в цілого двора. Я просто в шоці від вашої роботи!!!! Тиск дайте нормальний в системі. Або найміть робочих, які б прийшли і провірили який він насправді в користувачів. Це при тому що такі ціни в платіжках, а нормальних працівників по ходу нема у вас.

  23. Я працівник аварійно водопровідної мережі, у мене вдома також діти, дружина і сім’я, мій робочий день з 8:00 по 17:00, але тим не менше ми працюємо і до 0:00 і до 2:00 і якщо потрібно до ранку щоб у нас у місті було повноцінне водопостачання. І не потрібно нас обливати грязю і образами, а я готовий поспорити що само більше приділяють притензій злісні не сплатники, не виховані та не терплячі вискочки

    • Доброго дня. Я одна з тих хто “приділяють притензії” . По перше в мене нема заборгованості (і тому що я сплачує по Ваших платіжках, і хочу за СВОЇ гроші отримувати ті послуги які прописані в договорі), не терпляча тому що в мене мала дитина, і бути без води це взагалі близьке до катастрофи (дивно, що якщо ви кажете що у вас є діти, то  ви б мали розуміти ситуацію, що без води дитині їсти не звариш і не помиєш, і як дорослого бутербродами не нагодуєш!!!!)

      Я співчуваю що у Вас не нормований графік роботи. Але можу вас запевнити, що не у Вас одного він такий.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *