ремонтні роботи - 2

Ремонтні роботи на НФС-3

Незважаючи на природне та антропогенне навантаження на одне з основних джерел водопостачання міста Ужгорода – дериваційний канал, його вода за своїми хімічними показниками є придатною до вживання після необхідної обробки та повністю відповідає усім нормам ДержСанПіН 2.2.4-171-10 «Гігієнічні вимоги до води питної, призначеної для споживання людиною».

Насосно-фільтрувальна станція №3(НФС-3) є однією з головних артерій цілодобового водопостачання мешканців міста. Вона побудована у 1987 р, загальною продуктивністю 11,8 тис мкуб/добу. Технологічне забезпечення станції експлуатується нашим підприємством на протязі усіх цих років, тому потребує модернізації.

Роботи з реконструкції та модернізації насосних станцій тривають завжди. Постійно з’являються нові технології і методи. Ми намагаємось, у межах фінансових можливостей, крокувати у ногу з часом.

Тому ми втілили технічне переоснащення реагентного господарства, зробили ремонт для нової облаштованої камери флокуляції з насосом для перекачування флокулянта.

Коли вода надходить до насосно-фільтрувальної станції вона потрапляє у блок змішування, де дозуються спеціальні реагенти, одні з них це флокулянти. Вони викликають притягання зважених частинок забруднень та пришвидшують їх осідання.

Основною метою ремонтних робіт та технічного переоснащення насосних станцій є забезпечення безперервних процесів із знезараження питної води та стабільного водопостачання для Вас наші споживачі.

Також в рамках обміну досвіду між фахівця українських водоканалів до нас завітали працівники КП «Чернівціводоканал». Наше керівництво ознайомили гостей із технологіями очищення води на нашому підприємстві, зокрема з камерою флокуляції.

Обмін досвідом між окремими водоканалами, безумовно, дозволяє знаходити шляхи вирішення проблем, з якими стикнулися підприємства водопровідно-каналізаційної галузі, та вдосконалити надання послуг.

Разом ми сила! Слава Україні!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *