Sobr152

До уваги мешканців, що проживають в районі Аеропорта!

Повідомляємо що, на даний час, працівникам дільниці водопровідної мережі не вдалось ліквідувати аварійну ситуацію пов’язану з витоком в будинку №152 по вулиці Собранецькій. Проблема виявилась масштабнішою та складнішою, ніж очікувалось.

Продовження аварійно-ремонтних робіт вимагає залучення додаткової техніки та спеціалістів і, нажаль, з технічних причин – неможливе у нічний час.

Нажаль, стан запірної арматури не дозволяє надійно перекрити водопровідний ввод лише одного будинку, де сталась аварія. Тому, для запобігання залиття водою електрощитової в підвалі будинку №152, що призвело б до значно серйознішої аварійної ситуації – з 23:00, за київським часом, буде, вимушено, припинено водопостачання водопровідної гілки в районі Аеропорта. Без води на нічний час залишаться будинки по вулиці Собранецькій від №152 в сторону прикордонної застави, район ДТСААФ та будинки №1-1а по вулиці Сріблястій.

Ремонтні роботи, з залученням необхідної техніки та спеціалістів, буде продовжено вранці. Водопостачання буде відовлено одразу ж після ліквідації аварійної ситуації.

В зв’язку з цим, рекомендуємо мешканцям району підготувати для себе необхідний запас питної води.

Приносимо вибачення за вимушені тимчасові незручності.


З повагою, адміністрація КП «Водоканал м. Ужгорода»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *