DSC00007

Ремонтні роботи на перехресті вулиць Осипенко та Щедріна

Повідомляємо що, фірмою-підрядником, проводяться аварійно-відновлювальні роботи водогону, в районі перехрестя вулиць Осипенко та Щедріна. В зв’язку з цим, тимчасово, на період виконання цих робіт, понижено тиск водопостачання з водозабору “Минай”. В зв’язку з цим, у мешканців лівобережної та правобереженої (в районі проведення робіт) частини міста, відчуватимуться перебої в подачі води.

Водопостачання буде відновлено одразу ж після завершення робіт.


З повагою, адміністрація КП «Водоканал м. Ужгород»

6 коментарі до теми “Ремонтні роботи на перехресті вулиць Осипенко та Щедріна

  1. Доброго дня! На Проспекті Свободи відсутнє водопостачання, як довго триватимуть роботи? Через який проміжок часу на проспекті планують відновити водопостачання? Дякую.

  2. Добрий день! Дайте будь ласка інформацію про те, коли буде відновлено волопостачання на проспекті Свободи. Гарно дякую.

  3. Доброго дня, Сімба та Ніколетка!

    Нажаль, точної інформації, ми на даний момент надати не можемо. Орієнтовно, планують завершити роботи до 14:00.

  4. доброго дня.

    Коли закінчеться ремонтні роботи?де знайти оголошення від якоі до якоі години проводяться ремонт?жахливо засмучена що немає культури попереджувати людей про ті чи інші зміни в графіку подачі води.була б дуже вдячна за будь яку інформацію.

     

     

     

     

  5. На осипенка вже цілий день немає води, попередження про відключення не було, коли відновлять постачання немає, дорогі працівники водоканалу скажіть коли повернуть водопостачаня, чому неможна попередити людей завчасно, щоб люди хотя б набрали воду для туалету…….

  6. Не задоволена роботою організації. Не професійно і не якісно виконують свою роботу, після так званого ремонту по вул.Щедріна, воду відключають майже щодня без будь якого попереження, це неподобство і свинство. Мабуть ви не думаєте що в будинках живуть люди. Майте совість!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *