DSC09999

До уваги мешканців лівобережної частини міста!

Продовжуються роботи з ліквідації аварії на каналізаційній мережі у провулку Соляному поруч зі Слов’янською набережною. Через складність проведення робіт, тимчасово, на період їх проведенення, з 12.00 буде зупинено водопостачання лівобережної частини Ужгорода.

Щодо районів, які залишаються без водопостачання, то це стосується, перш за все, ВСІЄЇ лівобережної частини міста (в тому числі, в прилеглих населених пунктах та населених пунктах що відносяться до Коритнянської сільської ради).

Крім того, в частині правобережної частини міста водопостачання також буде відсутнє, оскільки вони також забезпечуються питною водою з водозабору «Минай». Це стосується району обмеженого вулицями Митною – Собранецької – Єньківської (в тому числі, районів вулиць Загорської, Івана Франка, Щедріна, Довженка, набережної Незалежності).

Прохання до всіх зробити запас води!

Водопостачання буде відновлено, по завершенню робіт.


З повагою, адміністрація КП «Водоканал м. Ужгород»

18 коментарі до теми “До уваги мешканців лівобережної частини міста!

  1. Ну, Это издевательство просто…то 2 сутки без воды, то опять какие то геморои. Второй день без воды, тем более на выходных, когда у всех уборки и готовки. Ни помыться, ни посуду помыть, а с маленькими детьми как? Хоть по графику бы оставили воду. И когда её теперь ждать?

  2. Шановні працівники, Ви взагалі як працюєте? ! Сьогодні о 12 -й ночі цієї новини не було. Чому завчасно не попереджаєте людей?  Що за безлад у Вас робиться? ! Працюєте так, що бракує слів аби описати Вашу роботу.  Напевно громадянам прийшов час писати скаргу на таку працю. Безвідповідально працювати не можна.  Кожного разу громадяни не проінформовані про припинення водопостачання.

  3. дуже класно без попередження выдкдючати воду , а ще й на вихідні. цього оголошення ще вранці не було! звідки воно намалювалось? після факту відключення….

  4. Запас води ?! Зробити тоді, коли вже відключена вода! Чи Ви вважаєте,що люди тільки на сайті водоканалу сидять? Де завчасне попередження??????????????

  5. Я вообще не понимаю логики в отключении воды на выходные, когда все дома, и у людей миллион домашних дел, маразм просто… Почему этим нельзя заниматся в будни, когда люди на работе?

    Вобщем, – нет слов, одни эмоции.

    • Трапилась АВАРІЯ. Це не якісь планові ремонтні роботи. Аварія може будь-коли трапитись, і у вихідні/святкові дні також.

  6. Як це називається???У вихідний день без попередження взяти і відключити воду…Нема слів просто.Це просто неповага до людей.Ви ж не на годинку відключили…Цікаво,а коли відновите водопостачання???

  7. Дивуюся, що автори коментарів не вміють читати при тому що начебто письменні. Водоканал повідомляє нас, що веде роботи з ліквідації АВАРІЇ. Аварія в свою чергу не попередила завчасно що має статися. Шановні колеги по незручностях, Ви хочете щоб водоканал попередив про майбутню ліквідацію аварії яка ще не сталася і чекав з роботами до понеділка? Нонсенс!!! Радійте, що роботи ведуться і вночі і вдень.

  8. Добрий день,коли буде відновлено водопостачання на вул.І.Франка,чомуне було попередження про відключення

  9. Доброго дня. Хочу сказати,  що так не робиться як Ви!!!!!!!!!! Не попереджаєте завчасно населення. Чому Ви це не робите в будні дні, коли велика кількість людей працює,а не на віхдні коли люди мають багато справ  – це свинство а не УКРАЇНА!!!! Сьогодні велике свято,  а Ви працюєте це ви знущаєтеся із народа попередження про відключення небуло, як ви маєте заздалегідь повідомити населення про відключення це СВИНСТВО.  КОЛИ ВКЛЮЧАТЬ ВОДОПОСТАЧАННЯ???????????????????????????????

  10. И ноль комментариев… Так и живем…ждите воду, “когда-то” она будет. Ни сроков устранения поломки, ни каких то объяснений – ничего. Спасибо, очень веселые выходные получились.

  11. Вы ещё и тарифы не забудьте поднять!! Спасибо что предупредили запастись водой когда её отключили.Ни в туалет,ни помыться,ни приготовить.Кто за это будет отвечать и как его (её) накажут.Думаю всем этот вопрос интересен.Заранее спасибо за ответ!

     

  12. КОЛИ БУДЕ ВОДА?

    І ЧОМУ ПРО ВІДКЛЮЧЕННЯ ПОВІДОМЛЯЄТЬСЯ ПОСТФАКТУМ?

    А МИТИСЬ ЛЮДИ ПОВИННІ ЧИМ?

  13. Куди дивиться місцева влада,  адже якість водопостачання останнім часом суттєво погіршилась, а тарифи і надалі піднімають?

    Немає в Ужгороді хазяїна!

  14. Шановні споживачі!

    Як вже було відмічено деякими дописувачами, про аварійні відключення водопостачання неможливо попереджувати заздалегідь. Ми можемо лише констатувати факт того, що аварія сталася, і розпочати проведення ремонтно-налагоджувальних робіт, про що і повідомляємо. І інакше, як постафактум, це зробити неможливо.

    Що стосується термінів проведення цих робіт – їх також спрогнозувати важко. Тому точний час їх закінчення ми вказувати не можемо.

    По ситуації щодо відключення лівобережної частини на вихідних, то водопостачання було відновлено у неділю близько 18-ї години.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *