Відключення водопостачання в п’ятницю, в зв’язку з ліквідацією аварії на каналізаційному колекторі в районі провулка Соляного

Повідомляємо що, з п’ятниці на суботу (ввечері та вночі), працівниками дільниці експлуатації водовідведення КП «Водоканал м. Ужгорода», проводитимуться роботи для остаточної ліквідації аварійної ситуації на каналізаційному колекторі в районі провулка Соляного. В зв’язку з цим, 2 вересня, з 18:00 та до завершення робіт, буде припинено водопостачання з водозабору «Минай».

Без водопостачання залишається ВСЯ лівобережна частина міста (в тому числі, в прилеглі населені пункти та населені пункти що відносяться до Коритнянської сільської ради).

Крім того, в частині правобережної частини міста водопостачання також буде відсутнє, оскільки вони також забезпечуються питною водою з водозабору «Минай». Це стосується району обмеженого вулицями Митною – Собранецької – Єньківської (в тому числі, районів вулиць Загорської, Івана Франка, Щедріна, Довженка, набережної Незалежності).

Прохання до всіх зробити необхідний запас води!

Крім того:

  • з відновленням водопостачання, по-можливості, пропускати воду через систему змивних бачків, для її швидшого освітлення;
  • не вживати воду в сирому вигляді до повного її освітлення.

У разі виникнення аварійних ситуацій, звертайтесь в диспетчерську службу КП «Водоканал м. Ужгорода» за телефонами: (0312) 64-06-56 та (0312) 64-38-55.


З повагою, адміністрація КП «Водоканал м. Ужгород»

12 коментарі до теми “Відключення водопостачання в п’ятницю, в зв’язку з ліквідацією аварії на каналізаційному колекторі в районі провулка Соляного

    • Доброго дня, Маша!
      Вулиця Осипенко відноситься до району Щедріна-Загорська. Тож, нажаль, на ній також не буде водопостачання.

  1. Добре запланували на вихідні коли всі вдома, а взагалі до чого водопостачання якщо роботи на каналізаційному колекторі.

    • Доброго дня, Сергій.

      А куди ж, по Вашому, вся ця вода, зрештою, зливається?

      Якщо не призупинити подачу водопостачання, на період виконання робіт – то, замість того, щоб якомога швидше ліквідувати аварійну ситуацію, доведеться займатись постійною відкачкою нечистот. А їх, в свою чергу, також треба буде кудись дівати.

      Це технічно неможливо.

    • Доброго дня, Олег та Вова.

      Заздалегідь важко прогнозувати, в який термін будуть завершені роботи.

  2. Нелюди! А як бути з маленькими дітьми без води всі вихідні!?????

    Чи буде вода завтра зранку?!?

    • Доброго дня, Андрій.

      Якщо аварію до цього часу буде усунено, то подача водопостачання відновиться зранку. Втім, ми радимо, про всяк випадок, підготувати для себе запас води.

    • За радяньських часів вода була по графіку,і нічого,пережили з маленькими дітьми.Пристосувалися.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *