Scania2

Роботи виконані протягом вихідних (3-4 вересня)

Протягом минулих вихідних, скарг щодо тих чи інших несправностей пов’язаних з системами водопостачання не поступало.

Що ж до каналізаційних мереж, то, як Ви вже знаєте, цими віхідними, починаючи з п’ятниці (з 18:00) – працівники КП «Водоканал м. Ужгород» безперервно (в тому числі, вночі) працювали над ліквідацією аварійної ситуації на каналізаційному колекторі в районі провулка Соляного. Завдяки їхнім старанням, в суботу, о 21:00 вже вдалось відновити подачу водопостачання з водозабору “Минай”. Втім, навіть після цього вони продовжували роботи над ліквідацією аварійної ситуації.

Загалом же, окрім провулка Соляного, який був основним об’єктом ремонтних робіт на протязі цих вихідних, працівниками дільниці експлуатації водовідведення та профілактики мереж водовідведення були виконані роботи по прочистці каналізаційних мереж або усуненню будь-яких інших несправностей за такими адресами:

  • вул. Лобачевького, 41;
  • вул. 8 Березня, 17;
  • вул. Столєтова, 4;
  • вул. Оноківська, 10;
  • вул. Станційна, 36;
  • вул. Собранецька, 74;
  • вул. Залізнична, 44.

Як завжди, висловлюємо подяку мешканцям міста, за своєчасне сповіщення про помічені несправності в системі водопровідних та каналізаційних мереж. Саме завдяки Вам, ми маємо можливість оперативно реагувати та запобігати аварійним ситуаціям.

Нагадуємо, що у разі виявлення будь-яких несправностей мереж, що входять у сферу обслуговування нашого підприємства, для запобігання аварійних ситуацій, звертайтеся в диспетчерську службу КП «Водоканал м. Ужгорода» за телефонами: (0312) 64-06-56 та (0312) 64-38-55.


Адміністрація КП «Водоканал м. Ужгород»

4 коментарі до теми “Роботи виконані протягом вихідних (3-4 вересня)

  1. Доброго дня! А на повороті Баб’яка-Загорська на тротуарі завжди тече вода безперестанно уже 2 місяці.

    • Доброго дня, Наталка.
      З питаннями такого роду, слід звертатись до диспетчера КП “Водоканал м.Ужгорода” за телефонами 64-06-56 або 64-38-55.

    • Доброї ночі, Аліна!
      З приводу цього питання Вам слід звернутись до диспетчера КП “Водоканал м.Ужгорода” за телефонами 64-06-56 або 64-38-55.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *