DSC09999

Тимчасове призупинення Минайського водозабору в зв’язку з врізкою водогону на розі вулиць Минайської та Можайського (14 вересня)

Повідомляємо що, у середу 14 вересня, працівниками дільниці водопровідної мережі, проводитимуться роботи по врізці водопровідної труби діаметром 300 мм у водогін діаметром 600 мм, зі встановленням запірної арматури.

Нажаль, характер робіт не дає змоги виконувати їх без пониження тиску в системі водопровідної мережі. В зв’язку з цим, на період проведення робіт, з 9:00 по 13:00, буде тимчасово призупинено водопостачання з Минайського водозабору.

Без водопостачання, на період проведення робіт, залишаться мешканці лівобережної та, частково, правобережної (в районах, що живляться з водозабору “Минай”) частини міста.

Водопостачання буде відновлено одразу ж, по завершенню робіт..


З повагою, адміністрація КП «Водоканал м. Ужгорода»

33 коментарі до теми “Тимчасове призупинення Минайського водозабору в зв’язку з врізкою водогону на розі вулиць Минайської та Можайського (14 вересня)

    • Шановна Аня, минулого разу мова йшла не про планові роботи, а про усунення аварійної ситуації. Причому, найбільшу проблему становило докопатись до самої її причини.
      А в даному випадку, йдеться про планові роботи. Тому тут простіше оцінити термін робіт.

      • Доброго вечора

        чому ця форма для споживачів “У вас виникли проблеми” є темного кольору, це щоб не видно було як писати? Сині букви на тено-сірому фоні???

        Поясніть зникнення води посеред дня і аж за 19 год вечора по вул. Марка Вовчка?
        після появи води вона текла брудною, а зараз вже 22:10 вода є, але зовсім не нагрівається, щоб прийняти ванну? Тобто холодна тече, але при включенні на гарячу тече ледь-ледь?

  1. В останні декілька місяців увас що не тиждень, то або аварійна ситація, то планові роботи. Може краще як і раніше, подавати воду за графіком? І ви будете мати час на ремонтні роботи. Вже набридло регулярно отримувати від вас такі сюрпризи. Чому електроенергія і газ подаються безперебійно, алише ваша організація не може справитися з роботою?

    • Доброго дня, Володимир.
      Ремонтні та профілактичні роботи, проводяться практично постійно. Але далеко не у всіх випадках призупиняється подача водопостачання. Крім того, зараз, завдяки власному сайту, ми маємо змогу краще інформувати про це населення. Раніше ж, про більшість подібних ситуацій, Ви могли просто не знати.

      • Я кажу про регулярні відключення  в моєму районі, які відбуваються майже щотиждня. Про відключення я дізнаюся коли відкручую кран у себе вдома. Ви мені пропонуєте щодня заходити на свій сайт? Виходить що так. Але невже не раціональніше було б зробити якийсь постійний графік замість того щоб завжди очікувати сюрпризів від водоканалу?

  2. Ви можете адекватно попереджувати людей про відключення води? заєбали блять.

    Яким чином люди повинні здогадатись про ваші сюрпризи? ніхто не заходить на ваш нещасний сайт. Тепер ні зуби почистити, ні умитись, ні в туалеті воду злити, ніхера.

    Добрий ранок блять.

    • Виражайте, будь-ласка, свое обурення в рамках пристойності.

  3. по ночах працюйте як у європі – раз такі розцінки за воду. інформувати і я так Вас можу: тут у мене аварія – за воду платити не буду.

    • Шановний Борис, якщо Ви не маєте безпосереднього відношення до особливостей обслуговування в сфері комунальних послуг в Європі, то не варто розповсюджувати невірну інформацію. Крім того, в екстренних випадках, наші ремонтні бригади працюють, в тому числі, і вночі.

  4. А планові роботи по врізці в мережу не можна проводити вночі коли ресторани та інші підприємства не працюють. А то  через Ваші планові роботи багато людей несуть збитки. Вам пощастило , що Ви не в Європі або в США . Тоді б Вашу організацію в судах просто обанкротили. Чому ми абоненти мусимо терпіти бо у Вас планові роботи. Тобто Вам начхати на нас бо у Вас планові роботи. Це і є монополія. Тарафи ставлю з неба. Воду хочу даю хочу не даю. А людям в яких немає лічильника рахуєте ніби у Вас цілодобове водопостачання, Прошу дати відповідь,

    • Шановний Володимир, роботи проводяться як раз для того, щоб покращити ситуацію з водопостачанням. Крім того, встановлюється нова запірна арматура, щоб у випадках локальних аварійних ситуацій можна було призупинити водопостачання в обмеженому районі а не зупиняти водозабір. Якби нам було начхати на населення, то ці роботи не проводились би.
      Тарифи, як економічно обгрунтовані, затвержджуються національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг.

  5. Здравствуйте. 10:10, по улице Минайской вода есть. Быстро справились или еще не отключали? Если еще не отключали, то со скольки и до скольки все-таки воды не будет, как и планировалось до 13:00 или что-то поменялось?

    • Здраствуйте Сергей.
      Касательно изменений в плане графика работ, нам никаких новостей не поступало. Возможно у Вас в подъезде установлен насос, который тянет воду, оставшуюся в системе.

      • У мене також була вода а виключили лише в 11:00 .і ніякого насоса в нас немає…Я так зрозуміла лише зараз почали шось робити а потім коли люди будуть приходити з роботи та води ще не буде ?Ви дійсно взбитки робите людям .

        • В районах, які забезпечуються водопостачанням із ПНС “Юність” та “Лавріщева”, подача води продовжувалась, оскільки вони мають власні резервуари.

          • Да я радий за Юніст і за Лавріщева але я писав від нового района ,на Богомольців була вода до 11:00 а потім перестала текти .Знову ви з людей дураків робите ,ви відповісти не можите нормально ,ну я хочу побачити як буде вода 13:00 .Ви вже надоїли ,ночу робіть або робіть роботу нормльно а не як ви сказала що з 8 :00 відключять воду і ремонтні роботи будуть зроблені до 13:00 а на справді ви зробите їх лише завтра ,бо у вас там появиться якась нова поломка ,вирішили за стільки часу шось робити і то лише взбитки людям нисете

          • Роботи, що вимагали призупинення водопостачання, було завершено близько 11:40. В цей же час, відновили подачу води з Минайського водозабору.

  6. А чому роботи не можна проводити вночі. І як підприємцям покривати збитки які  вони несуть через Ваші роботи. Коли по декілька днів немає води.

    • Відновити водопостачання планується до 13:00. Чому Ви говорите про “декілька днів”?

  7. А декілька тижнів тому. Коли Ви на вихідні залишили місто без води. І Ви мені  не даєте відповідь . Чому роботи не можна проводити вночі коли і так Ви вимикаєте воду. Я чекаю на це відповідь.

    • Декілька тижнів тому – була аварійна ситуація. Для якомога швидшого її усунення, наша бригада працювала, в тому числі й уночі.
      Ми не вимикаємо водопостачання вночі.

      • то чому її немає, часом вмикаю кран в 2-3 ночі а води нема, вода з Минайського водозабору ріг вулиць Грушевського і Заньковецької, якщо не ви то яка “сволота”

  8. слів нема – одні емоції! вадоканал ужгород зробив життя у місті нестерпним!!! навіть, коли вода тимчасово є у крані – відчуття тривоги не залишає, бо в любий самий непідходящий момент воду обов’язково відключать! дуже хочу вірити у те, що колись в ужгороді дійсно буде вирішено питання водопостачання. дійсно подумайте над створенням бригад для нічного виконання планових ремонтів, наприклаз з 12-00 до 4 години ранку. і встановіть накінець запірну арматуру на головних магістралях та у підвалах на кожен під’їзд, щоб можна було відключати тільки аварійні ділянки, а не усе місто для того, щоб замінити прокладку у крані однієї квартири 🙂

  9. Почему Вам до сих пор не пришла в голову очень простая идея: сделать СМС-рассылку всем зарегистрированным абонентам при отключениях воды? Это же несложно, а люди смогут спланировать свой расклад

  10. Вже 13:30 а води немає (Новий район , вул Богомольця). Прокоментуйте ситуацію .

    Ви повідомляли про відключення лише до 13:00 !!! Ситуація повторюється ? Знов відключили воду на невизначений термін?

    • Водопостачання з водозабору “Минай” відновили близько 11:40. Відносно відсутності води в окремому будинку, звертайтесь до диспетчерської Водоканалу, за телефонами 64-06-56 або 64-38-55.

    • Водоснабжение, с Минайского водозабора, возобновили в 11:40. Касательно отсутствия воды в отдельном доме, обращайтесь в диспетчерскую водоканала по телефонам: 64-06-56 или 64-38-55.

  11. Що означає в окремому будинку? У мене також немає води. Легоцького 21. Чому? Коли буде вода?

    • Водопостачання з Минайського водозабору, було вiдновлено близько 11:40. Якщо в Вашому будинку не з’явилась вода, причина, скорше за все, в iншому. З приводу цього, звертайтесь до диспетчера Водоканала, за телефонами: 64-06-56 або 64-38-55.

  12. Доброго ранку ВОДОКАНАЛ, Як завжди набрехали людям про відновлення водопостачання вчасно а самі здулися. То коли Ви дасте відповідь на моє запитання. Чому Ви не проводите планові роботи вночі. Або чому не зробите всі необхідні врізки за один день

    • Шановний Володимир, не вводьте людей в оману. Водопостачання з Минайського водозабору було відновлено раніше запланованого строку, майже на півтори години.
      Роботи проводяться в тому числі і вночі, коли цього вимагає ситуація. Зробити “всі необхідні врізки” за один день – неможливо. Подібні питання, видають Вашу некомпетентність в цій галузі.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *