DSC00006

Призупинення водопостачання центральної частини міста, на період усунення аварійної ситуації з електроживленням НФС-І

Повідомляємо що, спеціалістами аварійної служби ПАТ “Закарпаттяобленерго”, проводитимуться роботи по остаточному усуненню аварійної ситуації з електроживленням НФС-І (насосно-фільтрувальної станції №1), яка призвела вчора до перебоїв водопостачання в центральній частині міста.

В зв’язку з цим, тимчасово, на період проведення робіт, буде призупинено водопостачання центральної (старої) частини міста, яка забезпечується водою з НФС-І. Орієнтовно, роботи триватимуть з 13:30 по 15:30. Після чого, робота НФС буде відновлена.


З повагою, адміністрація КП «Водоканал м. Ужгорода»

5 коментарі до теми “Призупинення водопостачання центральної частини міста, на період усунення аварійної ситуації з електроживленням НФС-І

  1. Як нам щойно повідомили представники ПАТ “Закарпаттяобленерго”, роботи по усуненню аварійної ситуації з електроживленням НФС-І триватимуть орієнтовно до 17:30.

  2. Добрий день.

    Вже 18.02 а води на так і не має! Чому? І скільки ще це терпіти ?! І ви ще хочете підвищувати тарифи? Вода жахливої якості, обслуговування залишає бажати кращого!

    • Доброго дня, Сiльвiя.
      В даному випадку, Ваше питання слiд адресувати спецiалiстам ПАТ “Закарпаттяобленерго”.

    • Шановна Інна, водопостачання було тимчасово призупинено, в зв’язку з проведенням аварійно-ремонтних робіт на розі вулиць Добролюбова та Боженко. Це було не планове відключення. Нажаль, по факту робіт, було виявлено, що обійтись без цього неможливо.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *