99ee80

Про ситуацію по заборгованості підприємства за оплату електроенергії

КП «Водоканал м. Ужгород» отримало вимогу ПАТ «Закарпаттяобленерго» щодо повного розрахунку за спожиту електроенергію та звернулося з листом до керівництва міста, щодо вирішення питання фінансування дотації на покриття збитків, в першу чергу, в межах обсягів затвердженої програми фінансової підтримки комунальних підприємств міста Ужгород за 2017 рік. Сподіваємось на розуміння та підтримку з боку керівництва міста у вирішенні даної ситуації.

Разом з тим, наголошуємо, що у вартості послуг водопостачання та водовідведення близько 45% складає саме об’єм спожитої електроенергії, необхідної для надання цих послуг. Між тим, рівень оплати послуг населенням за другий квартал 2018 року, складає всього 77%.

Шановні споживачі! Вкотре нагадуємо Вам, що якісне та безперебійне надання послуг водопостачання та водовідведення залежить від своєчасного розрахунку за них. Просимо Вас своєчасно розрахуватись за спожиті послуги. Оплата повинна проводитись не пізніше 20 числа місяця, що настає за розрахунковим.


Адміністрація КП «Водоканал м. Ужгород»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *