DSC00326

Тимчасове призупинення НФС-І, в зв’язку з аварійними роботами (виконано)

На жаль, проведення робіт по вулиці Айвазовського, виявилось неможливим без пониження тиску в системі. Тому, для продовження робіт, вимушено призупинено подачу водопостачання з НФС-І, яка обслуговує стару, центральну частину міста.

Зокрема, перебої водопостачання відчуватимуться в районах площі Корятовича та вулиць Підградська, Волошина, Корзо, Шумна, Добрянського, Електрозаводська, Панькевича, Айвазовького, Насипна, Маресьєва, Нахімова. Тімірязева. У меншій степені, можливе пониження тиску водопостачання в районі вулиць Мукачівської, Одеської, Руської та площі Петефі.

Водопостачання буде відновлено до звичайного рівня одразу ж після завершення робіт.


З повагою, адміністрація КП «Водоканал м. Ужгорода»

5 коментарі до теми “Тимчасове призупинення НФС-І, в зв’язку з аварійними роботами (виконано)

  1. Чому ви не попереджаєте людей завчасно, щоб хоча б воду набрати?! І коли будуть завершені ці роботи і зявиться вода?  Совість якусь треба мати.

    • Шановна Ліана, роботи, які на разі проводяться не є плановими ,які можна заздалегідь попередити, а є аварійними. Тому інформація про відключення поступає по факту робіт. Роботи ще не завершено. По їх закінченню буде додатково повідомлено. Дякую за розуміння.

  2. У вас все работы последнее время стали “не плановые”! На одной улице проблема, а отключили пол Ужгорода! Как вообще это понимать?! Три часа без воды столько людей оставили!

    • Шановна Маріанна, у зв’язку з аварійно відновлювальними роботами по вулиці Айвазовського, було зроблено вимушене пониження тиску за для запуску цієї ділянки. Роботи ще не завершено. По їх закінченню буде додатково повідомлено. Дякую за розуміння.

  3. Аварійно-відновлювальні роботи по вулиці Айвазовського завершено. Водопостачання відновлено в повному обсязі.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *