Main

Аварійно-ремонтні роботи на перехресті вулиць Огарьова та Успенського

Повідомляємо, що в зв’язку з роботами по ліквідації аварійної ситуації на перехресті вулиць Огарьова та Успенського, довелось тимчасово, на період ліквідації аварії, призупинити подачу води з водозабору “Минай”.

Перебої водопостачання охоплюють всю лівобережну частину міста (в тому числі, прилеглі населені пункти та населені пункти, що відносяться до Коритнянської сільської ради). І частину правобережної частини міста обмежену вулицями Митна – Собранецька – Єньківська (в тому числі, райони вулиць, Загорська, Закарпатська, Гвардійська, Щедріна, І. Франка, Довженка, набережна Незалежності).

Подача води буде відновлена одразу ж по завершенні робіт. Орієнтовно, їх планують виконати до 14:00. Приносимо вибачення за тимчасові незручності.


З повагою, адміністрація КП «Водоканал м. Ужгород»

8 коментарі до теми “Аварійно-ремонтні роботи на перехресті вулиць Огарьова та Успенського

  1. Станом на 13:25, подачу води з водозабору “Минай” – відновлено. Найближчим часом, тиск в системі відновиться до звичайного режиму.

  2. Коли ви таке повідомляли минулого разу, то особисто у мене на 9 поверсі вода появилася через 18 год. Цього разу напевно 24 год

  3. доброй день.

    яка причина відсутності води на осипенка сьогодні? Якщо відновлено водопостачання

     

     

  4. Зараз 23 березня, 19 годин. Води немає третю добу. Вул. Щедріна, 38

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *