20160107_123122

Перебої водопостачання в районі оточуючому вулицю Загорську (виконано)

Повідомляємо, що в зв’язку з роботами на водогоні, який проходить по вулиці Івана Франка, з 9:30 буде призупинено водопостачання в районі, оточуючому вулицю Загорську.

Перебої водопостачання охоплюватимуть район вулиць Івана Франка, Загорська (від перехрестя з І. Франка), Щедріна, Котовського, Осипенка, Єньківська, “Компотний район”.

Подача води буде відновлена одразу ж по завершенні робіт. Приносимо вибачення за тимчасові незручності.


З повагою, адміністрація КП «Водоканал м. Ужгород»

11 коментарі до теми “Перебої водопостачання в районі оточуючому вулицю Загорську (виконано)

  1. Добрий день. Добролюбова у переліку немає, але і води у нас немає. Можете приблизно сказати як довго її не буде?

  2. Когда появится вода. Да сколько же можно с пятницы звоним до сих пор ищете. Вопрос в том что ?

  3. чому ця інформація з’явилася тільки зараз? Якщо ви не знаєте , то по вулиці осипенка на 4-5 поверхах ще досі нема води!!! З 22.03 ! Це нормально? Що відбувпється? Скільки це можна терпіти? То у вам вихідний, то кінець робочого часу , а води людей як не було так і нема!!!

    • Доброго дня, шановна Ольга!
      На жаль, на даний момент, ще не виявили точно причину зниження тиску водопостачання в цьому районі. Але роботи по пошуку причини ведуться щодня. Очевидно, десь на водопровідній лінії прихований витік.

      • Добрий день.

        Води досі немає.

        І звідки її нам взяти щоб мінімально помитися?

         

         

         

  4. Сколько скажите ещё можно ждать? Вы вообще что то делаете?

    • Уважаемая Марина, к сожалению, на данный момент не удалось точно определить причину пониженного давления воды в Вашем районе. Очевидно, что где-то на водопроводной линии утечка воды, но скрытая. Пойски ведутся ежедневно.

  5. скільки можна слухати одні і тіж відмовки! Води , як не було на верхніх поверхах, так і нема вже тиждень , а ви все щось шукаєте . Що саме? Вклюяіть більший тиск щоб люди могли вже помитися нарешті!

    якщо є якийсь витік, як ви кажете,’то це мало б бути видно десь на поверхні. Понастраювали домів, районів, а водою забезпечити не можете

    • Шановна Ольга, по-перше, з приводу “понастраювали домів”, це, все ж таки, не до нас. І, по-друге, якби проблема була в тому, що ми просто не додаємо тиску – її б не виникло. На жаль, це не так. Як правило, витоки дійсно видно на поверхні і їх оперативно ліквідовують. Але тут, очевидно, витік прихований.
      Тим не менш, роботи ведуться постійно. Ми, як і Ви, сподіваємось на якомога швидше вирішення цього питання.

  6. Шесть дней нет воды. Где вода? Да сколько можно. Ничего не делается. Я так понимаю вопрос нужно поднимать на уровне президента

  7. Если сегодня вода не появится завтра в туалет и мыться пойдём к сотрудникам водоканала

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *