Main

Щодо перебоїв водопостачання (виконано)

Повідомляємо, що перебої водопостачання які відчуваються на лівобережній та, частково, правобережній частинах міста пов’язані з вимушеним пониженням тиску подачі водопостачання на водозаборі “Минай”. Тиск довелось понизити для виконання робіт по ліквідації аварійної ситуації по вулиці Міксата. Орієнтовний термін завершення робіт – до 12:00.

Водопостачання буде відновлено одразу ж по завершенні робіт. Приносимо вибачення за тимчасові незручності.


З повагою, адміністрація КП «Водоканал м. Ужгород»

7 коментарі до теми “Щодо перебоїв водопостачання (виконано)

  1. У вас завжди “якісь” аварії!!! Платимо за воду захмарні ціни, а замість того, щоб проводити ремонтні роботи, керівник водоканалу собі будує “хатинку” за наші кошти!!!

     

  2. шановні мені не зрозуміло щодня в обід не має води

    вул 8 березня 23 кв 40

    • Доброго дня, шановна Марія Миколаївна!
      З нашого боку, щоденного відключення води в обідню перерву немає.
      Якщо така проблема є лише у Вашій квартирі, то, можливо, справа в застарілих трубах. І коли мешканці повертаються на обід з роботи, то массово користуючи воду впливають на тиск у Вашій квартирі.
      Якщо води немає по всьому будинку звертайтесь до голови ОСББ або, якщо там нічого про це не знають, до диспетчерської служби нашого підприємства (телефон: 64-06-56 або 64-38-55).

  3. Добрий день, цілий день тече жовта вода , перший раз так довго очищається після відключення, скажіть в чому причина і що робити якщо забруднення не зникне?

    • Доброго дня!
      В принципі, такого не повинно бути, тим більше, водопостачання не припинялось повністю.
      Якщо забруднення не пропаде, бажано поцікавитись у сусідів, чи в них така ж ситуація. Якщо так, слід звернутись до нашої диспетчерської служби (телефон: 64-06-56 або 64-38-55).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *