kakperedatpokazaniyaschetchikavodicherez_08E05247

До уваги споживачів!

Шановні мешканці міста Ужгород та Ужгородського району!

Звертаємо Вашу увагу на те, що в зв’язку зі святковими вихідними, передати фактичні показники лічильників в телефонному режимі, через СМС-повідомлення та безпосередньо на підприємстві Ви зможете лише до 14:00 п’ятниці (26 квітня).

Після цього, Ви зможете передавати фактичні показники лічильників лише в електронному вигляді, через свій особистий кабінет в електронній абонентській книжці на сайті my.voda.uz.ua.

У випадку якщо, з якихось причин, Ви не зможете надати фактичних показників лічильників провести звірку та коригування показників лічильників можна буде після святкових вихідних, звернувшись до абонентського відділу підприємства, за адресою вул. Митна, 1.

Якщо Ви не маєте можливості особисто відвідати підприємство, то провести звірку можна, зателефонувавши за одним із номерів 64-31-05, 64-06-98, 44-39-31, 44-03-42, (050) 302-27-70, надіславши запит на електронну адресу підприємства info@voda.uz.ua та за допомогою електронної абонентської книжки на сайті my.voda.uz.ua.

Також, просимо Вас до кінця місяця розрахуватись за спожиті послуги, згідно виставлених рахунків за березень 2019 року. Нагадуємо, що оплата за спожиті послуги повинна проводитись не пізніше 20 числа місяця, що настає за розрахунковим.

Задля уникнення неприємних ситуацій та негативних наслідків для тих, хто має заборгованість за спожиті послуги, наполегливо просимо не зволікати з вирішенням проблем із заборгованістю та укласти договір на реструктуризацію боргу.

Наше підприємство завжди готове розглянути кожну ситуацію окремо та з порозумінням і повагою ставиться до кожного свого споживача.


З повагою, адміністрація КП «Водоканал м. Ужгород»

4 коментарі до теми “До уваги споживачів!

    • Доброго дня, шановна Катерина.
      Якщо кабiнет не працює, просто спробуйте пiзнiше. Очевидно, сторiнка просто перенавантажена.

    • Шановна Оксана, я щойно без проблем зайшов у електронний кабiнет та передав показник.
      Якщо у Вас кабiнет недоступний, просто спробуйте трохи пiзнiше, коли сторiнка не буде перенавантажена.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *