20170323_101900

До уваги абонентів! (виконано)

Повідомляємо, що на середу (19 червня) планується проведення робіт по підключенню ділянки новозбудованої мережі до існуючих мереж по вулиці Берчені. Орієнтовний термін проведення робіт – з 12:00 по 18:00.

В зв’язку з цим, буде відсутнє водопостачання в районах вулиць Шумна (від Другетів до ФМК), Добрянського, Електрозаводська, Панькевича, Айвазовького, Насипна, Сільвая, Фогорашія, Берчені, Бачинського, Другетів, Кармелюка, Добрянського, Острівна, Підгірна, Мала, Лодія, Маркуша, Віннична, Цегольнянська, Висока, Гоголя.

З пониженим тиском, вода буде подаватись в районі вулиць Мукачівська, Одеська, Руська, Л.Українки, Дайки, Коцюбинського та площі Ш.Петефі.

Просимо забезпечити себе необхідним запасом води.

Водопостачання буде відновлено одразу ж після завершення робіт.

Прохання до споживачів води:

  • з відновленням водопостачання, пропускати воду через систему змивних бачків, для її швидшого освітлення;
  • не вживати воду в сирому вигляді, до повного її освітлення.

Приносимо вибачення за тимчасові незручності та дякуємо за порозуміння!


З повагою, адміністрація КП «Водоканал м. Ужгород»

7 коментарі до теми “До уваги абонентів! (виконано)

  1. Скажите, почему отключили воду на Закарпатской в 8.30, вы совесть имеете, люди утром на работу собираются

    • Уважаемая Леня, причина в том, что выбило один из предохранителей. На протяжении минут 20 должны восстановить водоснабжение.
      П.С.: Нас эта ситуация радует не больше чем Вас.

  2. Доброго дня, скажіть будь ласка, як надовго відключено водопостачання на Капушанській?

    • Шановна Марія, на даний момент, вже повинні би були відновити водопостачання. Якщо ні, то найближчим часом відновлять.

  3. Вельмішановні водоняри та каналізатори!
    Скажіть, будь ласка, коли ви кажете, що на Вискоій воду буде відключено о 12-й годині дня, то люди планують свої дії з урахуванням цього часу, а ви відключаєте в 10:30, то як це називається???
    Якщо ви знаєте, що у вас якась там задвижка повинна сточити воду за скільки-то там часу, то й години називайте з урахуванням цієї обставини!
    Це смішно – ваші відмовки! Хіба може бути таке, що в магазині написано, що його часи роботи з 8години, а ви прийшли і вам кажуть:”Так, там написано о 8-й. Ми й відкрились о 8-й, але ви ще пару годин постійте біля двері, бо нам треба розкласти товар!”

  4. Добрий Вечір)роботи проводили 19 червня, а сьогодні 24,після того ремонту досить часто тече рижувата вода в районі вулиці Берчені – привулок Приютьський, чи не могло повпливати що на Берчені 55 робили обвід діючої лінії???дякую

    • Доброго дня, шановний Володимир!
      З приводу цього питання, Вам краще звернутись безпосередньо в диспетчерську службу за телефоном 64-06-56 або 64-38-55.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *