20160107_123122

До уваги споживачів! (виконано)

Повідомляємо, що бригадою дільниці водопровідної мережі проводитимуться аварійно-відновлювальні роботи на водогоні в районі перехрестя вулиць Перемоги та Новака. Розпочати роботи планується близько 10:00 та завершити до 12:00.

На жаль, проведення робіт неможливе без пониження тиску в системі. В зв’язку з цим, тимчасово, протягом виконання робіт буде призупинено подачу водопостачання з водозабору “Минай”. Перебої будуть по всій лівобережній (включаючи села що відносяться до Коритнянської сільської ради) та, частково, правобережній (включаючи райони вулиць Митна, І.Франка, Закарпатська, Загорська, Щедріна, Гвардійська, Довженка та набережної Незалежності) частинах міста.

Водопостачання буде відновлено одразу ж по завершенні робіт.

Приносимо вибачення за тимчасові незручності та дякуємо за порозуміння.


З повагою, адміністрація КП «Водоканал м. Ужгород»

6 коментарі до теми “До уваги споживачів! (виконано)

  1. Доброго дня. Кожен раз, коли телефоную диспетчеру складається таке враження, що вони у вас чи дебілки чи імбіцилки… У всьому місті відключена вода, а вони питають : “де немає води?” Чому вони не володіють інформацією про ремонтно – аварійні роботи, про  приблизний час усунення аварії чи ремонту? Чи ви їх так спеціально інструктуєте, щоб вони “морозились” та прикидувались придуркуватими?

    • Шановний Юрій, дуже ввічливо з Вашого боку безпідставно називати незнайомих людей “дебілами” або “імбіцилами”, не розуміючи ситуації. Цим Ви характеризуєте себе з “найкращого” боку!
      Диспетчер зобов’язана уточнити “де немає води” оскільки вода відключається не по всьому місту і можливо Ви дзвоните саме з тієї його частини, де вода повинна бути. В такому випадку, їй доведеться направляти за Вашою адресою бригаду для перевірки (можливо десь поруч прорвало водопровід).
      Якою інформацією про аварійно-ремонтні роботи вони не володіють? Всі точки проведення робіт у них є. Якщо вони не кажуть термінів усунення аварії – значить бригада з місця робіт не може сказати точного терміну (це залежить від складності робіт).

    • Через збій в подачі напруги, довелось перезапускати насоси на водозаборі “Минай”.

  2. Чому знову нема води на Івана Франка,  якого біса,  кожний тиждень на Ів.  Франка немає води?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *