tarifi-max-1024x683(cut)

Нагадування про оплату за спожиті послуги

Шановні споживачі!

З огляду на оголошений карантин, нагадуємо Вам, що особистий прийом відвідувачів абонентським відділом КП “Водоканал м. Ужгорода” призупинено. Незважаючи на це, підприємством створено умови для того, щоб усі питання з оплатою можна було вирішити за кілька хвилин не виходячи з дому. Оплату можна здійснити через мобільні додатки банківських установ в яких Ви обслуговуєтесь, або за допомогою інших електронних платіжних систем, а також через електронну абонентську книжку вашого онлайн-кабінету.

КП “Водоканал м. Ужгорода” вдячне всім споживачам за своєчасну оплату спожитих послуг, оплату згідно заключених договорів реструктуризації та оплату заборгованості за попередні періоди, адже все це – запорука безперебійного надання послуг водопостачання нашим споживачам.

Провести звірку по оплаті спожитих послуг можна зателефонувавши за одним із телефонних номерів: 64-31-05, 64-06-98, 44-39-31, 44-03-42, (050) 302-27-70, (050) 432-72-27; через Telegram-bot “Водоканал м.Ужгород”; надіславши запит на електронну адресу підприємства info.uz.voda@gmail.com або за допомогою електронної абонентської книжки вашого онлайн-кабінету на сайті my.voda.uz.ua. Відповідь на Ваші запити щодо уточнення заборгованості та нарахування оплати Ви гарантовано отримаєте у найкоротший термін.


З повагою, адміністрація КП «Водоканал м. Ужгород»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *