ZaborgovanistZaVodu

До уваги абонентів! (виконано)

Повідомляємо, що протягом дня, бригадами дільниці водопровідної мережі, проводитимуться аварійно-відновлювальні роботи в двох місцях.

Перше – по вулиці Заньковецькій, в районі будинку №6. В зв’язку з цим, протягом виконання робіт, буде відсутнє водопостачання за адресами: Заньковецької №6 та Сечені №35.

Друге – по вулиці Минайській, в районі будинку №32. В зв’язку з цим, протягом виконання робіт, буде відсутнє водопостачання за адресами: Минайська №28, 30, 32, 34 та 8 Березня №3, 5.

В обидвох випадках, роботи планується виконувати з 9:30 та до завершення робіт.

Подача води буде відновлена одразу ж по виконанні робіт. Приносимо вибачення за тимчасові незручності та дякуємо за порозуміння.


З повагою, адміністрація КП «Водоканал м. Ужгород»

13 коментарі до теми “До уваги абонентів! (виконано)

  1. Таке враження, що ВАМИ САТАНА КОЛОТИТЬ ! Ви СПРИЯЄТЕ розповсюдженню КОРОНАВІРУСНОЇ ІНФЕКЦІЇ!!!

    • Якщо Ви мешкаєте в одному з перерахованих будинків, то навряд чи Вас порадує що район підтоплює.
      Очевидно, в такому випадку, Ви також будете кричати що нами сатана колотить?

  2. Ніколи не кричу 🙂 – завжди говорю ввічливо та спокійно… – здоров’я дорожче 🙂  Зрозумійте, що вода повинна бути цілодобово без перебоїв. Я не проти ремонтів, але Ви у магазин йдете коли Вам потрібно, а не, коли магазин так вирішив… Ми купуємо воду, за гроші і хочемо мати її у наших кранах, коли нам потрібно, а не коли Ви подасте, таким водозабезпеченням, яке є, Ви дратуєте клієнтів і вони не хочуть сплачувати гроші, за неякісні послуги надані не у повному обсязі!  Подумайте про профілактичні заходи, а не чекайте, коли буде аварія. І вважаю БЕЗГЛУЗДИМ друкування на “квитанціяях” тарифів на водопостачання в Америці та інших розвинутих країнах, там якість послуг, яка нам і не снилась, і інше співвідношення вартості послуг від заробітної плати, а також за неякісні послуги надані не у повному обсязі не платять, і як, що споживач несе збитки, за неякісні послуги надані не у повному обсязі, або надані невчасно, той, хто надав ці послуги сплачує компенсацію… 🙂

    • Я розумію Вашу позицію. Але проблема в тому, що якщо магазин закритий, то можна піти у сусідній, а в нашому випадку, це так не працює.
      Щодо профілактики, то дам де це можливо зробити своїми силами – вона виконується. Але по великому рахунку, стан мереж такий, що треба планомірно замінювати усю систему водопровідних мереж. Силами й коштами водоканалу, зробити це не можливо. Займатись цим повинна держава.

  3. На этой неделе в нашем доме из 4-х дней вода в нормальном режиме  была только 1 – во вторник, и то, только до 12 ночи. Район подтапливает? А хотя бы предупредить людей, которые сидят дома, нельзя?  Ну действительно, кому какое дело, что в Чистый четверг (а заодно пн и среду) мы  воды.

  4. Доброго дня, чому нема водопостачання на Грушевського? Вчора в цей час такожне було. Цієї вулиці нема у цьому списку і у вчорашньому теж не було.

    • Доброго дня, повідомляли що Грушевського не повинно зачепити. Який номер Вашого будинку?

      • То будинок № 61. Дксь близько 2 години водопостачання було відновлено

         

        • Дякую, на майбутнє врахуємо. Хоча казали що Грушевського не повинно зачепити.

  5. Проспект Свободи таож без води – в чому справа? Це в честь приїзду президента такі перестороги?

    • На проспекті Свободи відключень не було.

      • Я не писав про відключення, а про те, що води нема на 5 поверсі. То в чому причина?

        • Якщо з нашого боку відключення не було, то яку відповідь Ви хочете отримати?
          Це вже питання до голови ОСББ. Можливо в будинку хтось щось ремонтує і через це довелось відключити воду по всьому стояку.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *