Dolzhniki

Нагадуємо про оплату за спожиті послуги

Шановні споживачі!

Переконливо просимо Вас до кінця місяця сплатити, згідно отриманих квитанцій, за отримані в серпні послуги водопостачання та водовідведення і не накопичувати борги. Також просимо допомогти своїм літнім родичам дистанційно оплатити рахунки за спожиті послуги!

Зробити це дуже просто! На головній сторінці нашого сайту «voda.uz.ua» є сервіс миттєвої оплати рахунку за спожиті послуги – «Швидко сплатити за послуги». Увійшовши до нього, ви можете здійснити «Пошук за адресою», обрати з випадаючого списку необхідний населений пункт, ввести адресу, номер будинку/квартири, дані споживача – і оплатити за нього. Таким чином ви можете сплатити за літніх батьків, дідусів, бабусь та інших рідних, яким Ви завжди допомагаєте.

Також радимо користуватись функцією оплати через «Електронну абонентську книжку» особистого кабінету, яка також розміщена на головній сторінці нашого сайту! Увійшовши в свій особистий кабінет, Ви одразу ж побачите нараховану за спожиті послуги суму та кнопку «Сплатити». Платежі враховуються миттєво, до оплати приймаються картки будь-яких банків України на однакових умовах.

Кожен споживач має усвідомити, що від цього залежить безперебійність надання підприємством послуг водопостачання. Дякуємо Вам за розуміння та громадянську свідомість!


З повагою, адміністрація КП «Водоканал м. Ужгород»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *