Stop_water01

Перебої водопостачання 16 грудня (відновлено)

Повідомляємо, що завтра (16 грудня), проводитиметься завершальний етап робіт по переключенню новозбудованих мереж до існуючих по вулиці Капушанській (Перемоги). Орієнтовно, роботи розпочнуться з 9:30 та продовжуватимуться до їх завершення.

В зв’язку з цим буде понижено до мінімуму тиск подачі води з водозабору “Минай”.

Перебої або відсутність водопостачання відчуватимуться по всій лівобережній (включаючи населені пункти, які відносяться до Коритнянської сільської ради) та, частково, правобережній (район вулиць Собранецька, Митна, Загорська, Закарпатська, Гвардійська, Щедріна, Франка, Довженка, набережна Незалежності) частинах міста.

Рекомендуємо, забезпечити себе необхідним запасом води.

Водопостачання буде відновлено одразу ж після завершення робіт.

З відновленням водопостачання, необхідно, по-можливості, пропустити воду через систему змивних бачків, для її швидшого освітлення та не вживати воду в сирому вигляді до повного її освітлення.

Приносимо вибачення за тимчасові незручності та дякуємо за порозуміння.


З повагою, адміністрація КП «Водоканал м. Ужгорода»

24 коментарі до теми “Перебої водопостачання 16 грудня (відновлено)

  1. То вже не виносимо просто!!! Коли вже це закінчиться???!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • Це завершальний етап. Тож завтра повинно і закінчитись.

  2. Доброго дня!

    У подальшому , будь ласка, надсилайте аналогічні повідомлення про перебої з водопостачанням в особисті кабінети вашим підписникам

    • Доброго дня!
      Минулого разу в повідомленні було вказано, що в подальшому провідомлення про перебої водопостачання будуть публікуватись у спеціально для цього створених групах (Viber/Telegram). Назви груп в обох мессенджерах “Уж-Вода (voda.uz.ua)”.

  3. Водоканал, ви задолбали вже тими вілключеннями!!! Чому не попередили по електронці або у вайбері???

    • Взагалі то, попередження було у вайбері та телеграмі.

      • Шкода, що на Вашому сайті не було окремої промо-публікації про телеграм канали, а дізнаюсь я про них в коментарях!
        Так і у вас є 3 канали в телеграмі… бот не відповідає взагалі! Чому? А повідомлення про відключення тільки в одному телеграм-каналі!

        • Ця публікація висить у стрічці, на головній сторінці.

      • Ну сколько можно менять правила уведомления?! И зачем нужно было гамузом писать в одном сообщении об очередном отключении воды и о том, что с этого момента уведомления будут приходить в другой группе, смешали все в кучу. Естественно, многие пропустили информацию. И не считаю себя чайником, но не смогла сейчас найти в вайбере группу. Вот и сиди теперь без воды

        • В ленте, на главной странице сайта, висит публикация со ссылками на группы.

  4. Добавила себе у ваш чат в телеграм. Там лише 218 людей. Хотіла ще й у вайбер, але за вказаною назвою Уж-Вода пошук нічого не видає. За яким телефоном у вас зареєстрований вайбер?

  5. Дай бог, чтобы это был завершающий этап! Ну чесно, когда куча роботы по дому и нет воды, и достаточно ее не набереш – это ужас!!! Надеемся услышать от Вас , что ВСЕ ХОРОШО!

     

     

  6. Я надіюся це реально завершальний етап. Бо це вже неможливо терпіти!

  7. Можете подсказать приблизительное время обратного подключения воды? Спс.

    • Как только завершат работы, тут же возобновят водоснабжение. К сожалению, точнее сказать не можем.

      • Водоканал, є якісь новини? Запас води вже закінчився. Йти у супермаркет за баклажками чи водопостачання скоро відновиться?

        • Шановний Юрій, подачу води відновили ще о 12:30. Якщо у Вас при цьому водопостачання не відновилось – зверніться в диспетчерську службу (64-06-56 або 64-38-55).

  8. Доброго дня, коли відновиться водопостачання на вул. Минайській?

    • Доброго ранку, шановна Тетяна. Подачу води відновили ще в обід, о 12:30. Якщо у Вас при цьому водопостачання не відновилось – зверніться в диспетчерську службу (64-06-56 або 64-38-55).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *