DSC_1362(cut)

Молоко за шкідливі умови праці

“Тобі що, молоко за шкідливість видати?” Це для нас не менше, ніж фразеологізм, але для працівників багатьох підприємств це реальність.

Роботу працівників КП «Водоканал м. Ужгород» часто недооцінюють, але не варто забувати, що це – робота складна, важка фізично, при цьому виконувати її потрібно незалежно від пори року, часу доби, чи погоди – в дощ, мороз, чи спеку. І наші фахівці роблять, ремонтують все, що треба, бо людям потрібні вода, комфортні умови життя.

У Кодексі законів про працю України визначено, що на роботах зі шкідливими умовами праці робітникам видається безплатно за встановленими нормами молоко або інші рівноцінні харчові продукти (ст. 166). Це ж право передбачене статею 7 Закону України «Про охорону праці».

Згідно з законодавством та проведеною атестацією робочих місць, робітники, які працюють на робочих місцях пов’язаних з важкими умовами праці отримують молоко за шкідливість.

Ми цінуємо наш персонал і просимо споживачів теж не забувати, який величезний вклад у розвиток міста, а також у наше з вами комфортне життя приносить КП «Водоканал м. Ужгород».


Адміністрація КП «Водоканал м. Ужгород»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *