ZaborgovanistZaVodu

Призупинення водопостачання 31 березня на вулицях Закарпатська та Собранецька (виконано)

Повідомляємо, що завтра (31 березня) будуть проводитись роботи по переключенню новозбудованих водопровідних мереж до існуючих на вулиці Закарпатській. Розпочнуться роботи з 8:00 та продовжуватимуться до їх завершення.

Для виконання робіт, на період їх проведення, буде призупинено подачу води по вулиці Собранецькій (на проміжку від торгівельного центру “Дастор” до ДОСААФ) та по вулиці Закарпатській (на проміжку від Гвардійської до Собранецької).

Водопостачання буде відновлено одразу ж після виконання робіт.


З повагою, адміністрація КП «Водоканал м. Ужгород»

10 коментарі до теми “Призупинення водопостачання 31 березня на вулицях Закарпатська та Собранецька (виконано)

  1. А на Добролюбова чому нема води? Ви можете коректно писати де воду виключаєте? Весь день до дупи. Чорт би вас узяв.

  2. А яким чином води немає на Загорській? Скільки можна вимикати Загорську? Будь які роботи в місті на правому березі, і щоразу води немає на Загорській.

    • На жаль, в ході проведення робіт, їх виконання виявилось неможливим без пониження тиску на більшому районі, який охоплює також райони вулиць Загорська, Добролюбова, Щедріна, Франка.

      Приносимо вибачення за тимчасові незручності та дякуємо за порозуміння.

  3. Було би добре, якби повідомлення про відключення води були не лише на сайті, але і надходили напередодні на електронну пошту користувачів.

    • Шановна Оксана, повідомлення публікуються не лише на сайті. Для розповсюдження створено групи в вайбер та телеграм (http://voda.uz.ua/?p=14349) та сторінка в фейсбук (https://www.facebook.com/Uzhorod.Vodokanal/). Крім того, інформація передається для подальшого розповсюдження у інших ЗМІ.

    • На жаль, в ході проведення робіт, їх виконання виявилось неможливим без пониження тиску на більшому районі, який охоплює також райони вулиць Загорська, Добролюбова, Щедріна, Франка.

      Приносимо вибачення за тимчасові незручності та дякуємо за порозуміння.

       

  4. Вулиця Єнківська також входить у цей список? І коли приблизно запустять водопостачання?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *