20160107_123122

Призупинення водопостачання в ніч з 2 на 3 червня (відновлено)

Повідомляємо, що у ніч з 2 на 3 червня будуть проводитись планові роботи по монтажу насосного обладнання на водозаборі “Минай”. Розпочати роботи планується близько 23:00.

На час проведення робіт, буде призупинено подачу водопостачання з водозабору “Минай” та НФС №2. В зв’язку з цим, тимчасово буде відсутнє водопостачання по всій лівобережній (в тому числі, у населених пунктах Коритнянської сільради) і, частково, правобережній (район вулиць, Загорська, Закарпатська, Гвардійська, Щедріна, Франка, Довженка, набережна Незалежності) частинах міста.

Подачу води буде відновлено одразу ж по завершенні робіт. Орієнтовний термін їх виконання – з 23:00 по 6:00.

Рекомендуємо забезпечити себе необхідним запасом води.

З відновленням водопостачання, необхідно, по-можливості, пропустити воду через систему змивних бачків, для її швидшого освітлення та не вживати воду в сирому вигляді до повного її освітлення.


З повагою, адміністрація КП «Водоканал м. Ужгород»

9 коментарі до теми “Призупинення водопостачання в ніч з 2 на 3 червня (відновлено)

  1. Постоянно выключаете воду!Сколько можно!Лично мне утром вода нужна,а в 6 вы не включите его,это 100%,прошлый раз тоже так было.

    Как по мне,то лучше днем выключили бы с 10 и до вечера.Почему так нельзя сделать?

    • Здравствуйте!
      Боюсь, для подавляющего большинства наших клиентов, приостановка водоснабжения днём вызовет более негативный отклик, нежели на ночь.
      Вместе с тем, оповещение размещено на сайте именно для того, чтобы Вы могли подготовиться и обеспечить себя необходимым запасом воды, дабы минимизировать неудобства.

      • Мені так само вода потрібна саме зранку коли збираюсь на роботу. А далі цілий день мене немає вдома💁🏻‍♂️і мені все-одно чи є вдень вода, чи ні

        Я думаю у більшості людей така ж ситуація.

        А в 6 ранку ви ніколи її не включали 👌

  2. Доброго дня,

    вибачаюсь, але більшість населення завтра – 03.06.21. працюють, – завтра робочий день і о 6.00 ранку (-“орієнтовний термін виконання робіт”),  трохи запізно готуватись до робочого дня і пропускати, за наш рахунок –  клієнтів, вашу забруднену воду,  (- З відновленням водопостачання, необхідно, по-можливості, пропустити воду через систему змивних бачків, для її швидшого освітлення та не вживати воду в сирому вигляді до повного її освітлення.).  Невже не можна запланувати Ваші позапланові/хронічні роботи  на більш зручний для ваших Клієнтів час, згідно з умовами договору та вимог до якості водопостачання.

    Наперед вдячна за порозуміння .

  3. Господи та скільки можна вже? На цьому сайті що ночувати треба чи щодня заходити як на погоду дивись? Що за наглість.

  4. хтось хоче щоб вночі не було води, хтось вдень… усі ваши прохання задовільнили, не було вночі і зараз нема.. і не зрозуміло коли буде..

     

    • Шановна Мері, Ваші претензії не зрозумілі. Після нічних робіт, водопостачання відновили зранку. Протягом дня, окрім короткочасного позапланового призупинення в Новому районі, жодних відключень не було.
      Якщо в Вашому будинку відсутнє водопостачання, звертайтесь до представників свого ОСББ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *