lyuk_reference

Затримано крадія люків

Комунальне підприємство доводить до мешканців міста інформацію  про те, що в ході роботи  було налагоджено співпрацю із представниками  Ужгородського міського відділу внутрішніх справ України в Закарпатській області щодо оперативного інформування про вчинення крадіжок комунального майна, саме кришок люків водопровідних та каналізаційних.

Вчасне виявлення крадіжок кришок люків та повідомлення  правоохоронних органів про вчинені злочини, дають змогу швидко виявити осіб, причетних до таких крадіжок та запобігати виникненню нещасних випадків, пов’язаних із травмуванням внаслідок попадання у відкриті каналізаційні та водопровідні люки.

Як приклад, представниками правоохоронних органів було встановлено особу, причетну до викрадення металевих кришок люків по вулиці М.Заньковецької, вулиці Проспект Свободи, 40 та в м. Ужгороді, де саме і мешкав крадій. Вказана особа була притягнута до кримінальної відповідальності, кришки люків були в нього вилучені, та повернуті    комунальному підприємству. За неодноразове вчинення таких дій, громадянина «Р» , мешканця м. Ужгорода було визнано винним у вчиненні кримінальних правопорушень та осуджено до 3 років та 2 місяців позбавлення волі.

Комунальне підприємство попереджає осіб, які мають намір коїти вказані кримінальні правопорушення  про невідворотність покарання за крадіжки комунального майна, та виражає щиру подяку працівникам правоохоронних органів за розкриття  таких кримінальних правопорушень.


 Адміністрація КП «Водоканал м. Ужгорода»