voda

Тимчасове призупинення водопостачання, в зв’язку з аварійними роботами (відновлено)

Повідомляємо, що бригадою дільниці водопровідної мережі проводяться аварійно-відновлювальні роботи на водогоні діаметром 500 мм, що проходить по вулицi Радiщева.

На жаль, в ході робіт виявилось, що без пониження тиску в системі, виконання робіт – неможливе. В зв’язку з цим, на період проведення цих робіт, довелось призупинити подачу води з водозабору “Минай”. Відсутність водопостачання, протягом виконання робіт, відчуватиметься по всій лівобережній (в тому числі, у населених пунктах Коритнянської сільради) і, частково, правобережній (район вулиць, Загорська, Закарпатська, Гвардійська, Щедріна, Франка, Довженка, набережна Незалежності) частинах міста.

Подачу води буде відновлено одразу ж після виконання робіт.


З повагою, адміністрація КП «Водоканал м. Ужгород»

11 коментарі до теми “Тимчасове призупинення водопостачання, в зв’язку з аварійними роботами (відновлено)

    • Як тільки ліквідують аварію – водопостачання відновлять.

      • А может можно уже за 20 лет привести в порядок водосистему и не кормить людей своими никому не нужными “вибачте за незручності”?? Кому это интересно? Счета вы присылаете исправно. А за что вам платить? Кого интересуют ваши проблемы и “аварии”, которые случаются по несколько раз в месяц? Придумали бы поумнее что-то. Кроме мата нечего прокомментировать. То свет, то вода бесконечно. Осталось отключить солнце и сказать “вибачте за незручності”.

  1. А можна конкретніше? Дві години, три, шість? Там же працюють професіонали які мають вміти оцінювати складність роботи і приблизний час виконання.

  2. Дам вам пораду, якщо власних мозгів не вистачає.

    Приїзжджають робочі на місце, бачать що треба відключити воду для ліквідації аварії. Дзвонять в офіс і повідомляють що потрібно відключити воду. Офіс робить повідомлення у всі групи і телегами що через годину відключать воду. Робочі чекають годину. Люди повідомлені, кому треба була вода – встигають набрати, прийняти душ і тд.

    А не як зараз, приїзжджають робочі на місце і дзвонять “Вася відключай воду” і без попередження відключають.

    Хоча тут пояснюй не пояснюй, не дойде, село є село.

    • Влаштовуйтесь на Водоканал, вводьте правильні порядки.

  3. Можна якось скоріше відновити водопостачання, ми лишилися без краплі води. казали по телефону, що через годину – півтори буде вода, вже пройшло 2,5 години

    • Щойно повідомили, що вже запускають “Минай”. Найближчим часом, повиння з’явитись вода.

  4. Щойно повідомили, що подачу води з водозабору “Минай” – відновлено. Найближчим часом, тиск подачі води буде відновлено до нормального рівня.

    • http://До сих пір немає води! Як люди мають зібратися на роботу?! Коли буде підключена вода в Минаї??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *