изображение_viber_2021-08-06_11-22-48-378

Звіт по виконаних 6 серпня роботах

Упродовж 6 серпня, працівники дільниці водопровідної та каналізаційної мереж провели роботи на аварійних ділянках. Серед них:

Продовжуються масштабні роботи по заміні аварійної ділянки водогону на вулиці Собранецькій, в районі ДОСААФ. Сьогодні займались переважно розкопкою траншеї для прокладки водопровідних труб.

На вулиці Залізничній (будинок №20) ще вчора ліквідували аварійний витік, а сьогодні засипали та розрівняли місце розкопки.

Окрім вищеописаного, були виконані роботи по ліквідації аварійних витоків на вулицях Митрака і Тихого. А працівники дільниці експлуатації водовідведення виконали аварійні роботи на площі Корятовича, проспекті Свободи і вулицях Володимирська, Одеська, О.Хіри, Перемоги, Легоцького, Можайського, 31 військве містечко та Грибоєдова.

Повний список адрес, де заплановане проведення ремонтних робіт протягом поточного дня, можна переглянути у відповідному пункті на головній сторінці сайту (звертаємо увагу, що цей список поповнюється новими поступленнями упродовж дня).


Адміністрація КП «Водоканал м. Ужгород»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *