изображение_viber_2021-08-20_09-19-19-482

Звіт по проведених 20 серпня роботах

Упродовж 20 серпня, працівники дільниці водопровідної та каналізаційної мереж провели роботи на аварійних ділянках. Серед них:

Продовжувались масштабні роботи по заміні аварійної ділянки водогону на вулиці Собранецькій (район ДОСААФ).

Крім цього, інша бригада працівників дільниці водопровідної мережі ліквідувала аварійний витік на вулиці Тельмана (будинок №93) на магістральному водогоні діаметром 500 мм, шляхом встановлення ремонтного хомута. Ще один витік ліквідували на водогоні діаметром 500 мм на вулиці Тихій.

Працівники дільниці експлуатації водовідведення виконали аварійні роботи на вулицях О.Хіри, Легоцького, Пестеля, Щедріна, Докучаєва, набережній Незалежності і площі Поштовій.

Повний список адрес, де заплановане проведення ремонтних робіт протягом поточного дня, можна переглянути у відповідному пункті на головній сторінці сайту (звертаємо увагу, що цей список поповнюється новими поступленнями упродовж дня).

Нагадуємо, що у разі виявлення будь-яких несправностей мереж, що входять у сферу обслуговування нашого підприємства, для запобігання аварійних ситуацій, звертайтеся в диспетчерську службу КП «Водоканал м. Ужгород» за телефонами: (0312) 64-06-56 та 050-372-08-45. Або повідомляйте про них в спеціально для цього створених каналах у Telegram i Viber, під назвою «Водоканал. Ужгород без аварій».


Адміністрація КП «Водоканал м. Ужгород»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *