изображение_viber_2021-11-17_10-02-36-055

Звіт по проведених 17 листопада роботах

Упродовж 17 листопада, працівники дільниці водопровідної та каналізаційної мереж провели роботи на аварійних ділянках. Серед них:

Працівники дільниці водопровідної мережі ліквідували аварійні ситуації і виконали профілактичні роботи на водопровідних мережах, що проходять на вулицях Нахімова (на водогоні діаметром 100 мм), Можайського (замінено 20 м будинкового вводу діаметром 50 мм) і Новодоманинська (на водогоні діаметром 500 мм).

Працівники дільниці експлуатації водовідведення виконали аварійні та профілактичні роботи на вулиці Осипенко.

Повний список адрес, де заплановане проведення ремонтних робіт протягом поточного дня, можна переглянути у відповідному пункті на головній сторінці сайту (звертаємо увагу, що цей список поповнюється новими поступленнями упродовж дня).

Нагадуємо, що у разі виявлення будь-яких несправностей мереж, що входять у сферу обслуговування нашого підприємства, для запобігання аварійних ситуацій, звертайтеся в диспетчерську службу КП «Водоканал м. Ужгород» за телефонами: (0312) 64-06-56 та 050-372-08-45. Або повідомляйте про них в спеціально для цього створених каналах у Telegram i Viber під назвою «Водоканал. Ужгород без аварій».


Адміністрація КП «Водоканал м. Ужгород»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *